default-logo

Celebrul jurnalist Dan Smith a lansat cartea „NEWS!”. Omagiu jurnalismului „de școală veche”

Dan Smith a avut o carieră lungă și distinsă ca jurnalist în SUA și pe aceasta se bazează în a doua carte pe care a lansat-o recent la Universitatea Hollins și care poartă titlul „NEWS!”. „Această carte a vrut să fie scrisă. Am trăit-o mult, dar nu am scris-o”, a spus Smith pentru WDBJ7, într-un interviu.
Smith a fost editor al Blue Ridge Business Journal, co-fondator al Valley Business Front și este membru al Virginia Communications Hall of Fame.
Primele zile ale carierei sale s-au petrecut în Asheville, Carolina de Nord și sunt descrise în primele pagini ale cărții sale. „Protagonistul este tipul care mi-am dorit să fiu, mi-ar fi plăcut să fiu. Dar foarte mult din conținutul cărții sunt lucruri pe care le-am văzut și la care am participat”, a spus Smith, care susține că volumul este „un omagiu adus jurnalismului „de școală veche”.
„Sper ca oamenii să cumpere cartea, să citească povestea și să înțeleagă că aceasta este o profesie nobilă, de care sunt extrem de mândru și voi fi până la capătul vieții mele”, a spus jurnalistul. (redacția UZPR)
Foto: wdbj7.com.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*