default-logo

Să prindem „Trenul de zece și un sfert”!

Biblioteca Judeţeană „Alexandru D. Xenopol Arad, vă invită vineri, 12 august 2022, ora 17.00, în grădina de lectură, pentru o călătorie literară.
Cartea pregătită să călătorească înspre dvs. se intitulată „Trenul de zece și un sfert”, este scrisă de Ildiko Șerban și a apărut la Editura Colorama în 2022, ca premiu al editurii (secțiunea proză) pentru cartea aceleiași autoare, „Cuibul din păsări”, apărută la aceeași editură, în anul 2021.
„Trenul de zece și un sfert” este o tulburătoare nuvelă a cărei poveste conține elemente autobiografice, o descătușare confesivă terapeutică, necesară.
Coperta a patra este semnată de poeta și editoarea Emilia Poenaru Moldovan, iar prefața de poeta Mihaela Meravei. Ilustrația copertei aparține artistului Ioan Astăluș.
Volumul va fi prezentat de Vasile Dan, președintele Filialei Arad a Uniunii Scriitorilor din România, de psihologul Crina Stan și de profesor Rodica Oros. Evenimentul va fi moderat de cronicarul cultural Lucia Bibarț, iar momentul muzical va fi asigurat de Anamaria Buțurcă, interpretă de operă.

 Lucia Bibarț / UZPR Arad

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*