default-logo

„Mangalia News”, pe primul loc în clasamentul site-urilor locale

La aproape nouă ani de la lansare, cotidianul online „Mangalia News” se menține pe primul loc între site-urile din sudul litoralului românesc, conform analizelor de trafic. Potrivit Google Analytics, „Mangalia News” are acum peste 3,5 milioane de utilizatori unici, cu aproape 12 milioane de vizualizări.
https://bit.ly/3i9riRf – #MangaliaNews este un pol al jurnalismului făcut cu profesionalism, al ideilor inovatoare și al unui puls de presă modernă, avizată, dedicată publicului.
Jurnaliștii din cadrul „Mangalia News” consideră că această performanță onorantă a cotidianului online se datorează cititorilor consecvenți, colaboratorilor valoroși, reporterilor, corespondenților voluntari, echipei redacționale și echipei tehnice. „Le mulțumim respectuos tuturor prietenilor aflați peste hotarele țării, cărora le-am rezervat rubricile ARCA TV și DIASPORA. În special, mulțumirile noastre se adresează echipei coordonate de realizatorul TV Lucian Blaga, CEO Arca TV, Televiziunea românilor de pretutindeni, care emite din Houston, Texas, USA, alături de care suntem încă de la lansarea acestui proiect atât de generos, de important pentru toți cei ce simt românește, oriunde s‑ar afla pe frământata Terra. În continuare, vom informa prompt și concret pe toți cititorii portalului Mangalia News și ai paginilor corespondente și ai grupurilor proprii și cele partenere de pe rețelele de socializare, cu tot ceeea ce înseamnă Ştiri din sudul litoralului, Ştiri din România, Ştiri din lumea largă”, arată redacția „Mangalia News”.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*