default-logo

Begu, Cîrstea, Bogdan și Niculescu evoluează în turneele WTA din această săptămână

Jucătoarele din România vor fi prezente începând de luni, 8 octombrie, în circuitul de tenis WTA după cum urmează: Irina Begu la Tianjin, Sorana Cîrstea la Linz, iar Ana Bogdan și Monica Niculescu la Hong Kong.

Irina Begu (nr. 53 WTA) o va întâlni în primul tur de la Tianjin Open din China pe localnica Yuxuan Zhang (nr. 222 WTA), venită din calificări, împotriva căreia nu a mai jucat niciodată.

De asemenea, Begu va evolua și în competiția de dublu, formând echipă cu Barbora Krejcikova (Cehia, nr. 3 WTA), unde va fi favorită nr. 1 și se va duela cu perechea Yanni Liu (nr. 661)/Meiling Wang (nr. 580), ambele din China.

Sorana Cîrstea (nr. 80 WTA) se află pe tabloul principal al turneului de la Linz din categoria Internaţional şi denumit” Upper Austria Ladies” şi va avea ca adversară în primul tur o jucătoare din calificări.

Cîrstea a evoluat și anul trecut la Linz, unde a ajuns până în sferturile de finală, unde a fost învinsă de Magdalena Rybarikova (Slovacia), având astfel de apărat 60 de puncte în clasamentul WTA.

La Hong Kong, sunt prezente Ana Bogdan (nr. 78 WTA) ce va juca împotriva Carolinei Dolehide (SUA, nr. 133 WTA), intrată pe tablou din postura de” lucky loser” și Monica Niculescu (nr. 82 WTA) ce o va întâlni pe Ons Jabeur (Tunisia, nr. 116 WTA), din calificări.

Niculescu va evolua și la dublu împreună cu Jennifer Brady (SUA, nr. 72 WTA), cele două vor avea ca adversare pe Alicja Rosolska (Polonia, nr. 32 WTA)/Abigail Spears (SUA, nr. 32 WTA).

George Titus Albulescu/UZPR

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.