default-logo

Revista „Mozaicul”, din Craiova îl omagiază pe Doru Dinu Glăvan, președintele UZPR

Publicația de cultură „Mozaicul”, fondată la Craiova, îi aduce în paginile sale un omagiu președintelui UZPR, regretatul Doru Dinu Glăvan, trecut recent în neființă.

În articolele „Împreună scriem istoria clipei”, de Tudor Nedelcea, și „A nu uita, continuând…”, semnat de Mihaela Albu, sunt consemnate performanțele profesionistului Doru Dinu Glăvan, începând de la activitatea sa prestigioasă la Radio Reșița și culminând cu tot ceea ce a reușit pentru Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, pe care a transformat-o în cea mai mare organizație de breaslă din țară, dăruirea sa pentru jurnaliștii români, enorma și neobosita energie pe care a pus-o în slujba jurnalismului românesc, la a cărui imagine a contribuit din plin și permanent și pe care l-a dorit întotdeauna evaluat la justa sa valoare.

Momente personale ale celor doi autori legate de Doru Dinu Glăvan completează aceste materiale de presă care creionează motivele pentru care, pentru Tudor Nedelcea și Mihaela Albu, alături de nenumărați alții, Doru Dinu Glăvan a fost deopotrivă un profesionist dedicat, un român animat de cel mai autentic patriotism și un om remarcabil. (Roxana Istudor)

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.