◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro25.04.2024

Wimbledon 201 / Simona Halep – Shuai Zhang 7-6, 6-1. Fantastic! O nouă semifinală pentru Simo, la All England Club

Simona Halep s-a calificat, pentru a doua oară în carieră, în semifinalele turneului de la All England Club. Halep a câștigat partida din sferturi cu Shuai Zhang, scor 7-6, 6-1. În primul set, Halep a avut o revenire fantastică, ce a fost aplaudată la scenă deschisă de publicul prezent. În al doilea set, Simona Halep a avut o evoluție solidă și l-a câștigat într-un mod clar.

Simona Halep (27 de ani) este în semifinale la Wimbledon pentru a doua oară în carieră. Românca s-a impus în două seturi în faţa chinezoaicei Shuai Zhang.

Simona Halep şi-a egalat cea mai bună performanţă de la Wimbledon, unde va juca pentru calificarea în finală. Românca s-a aflat în dificultate în debutul meciului cu Shuai Zhang. Condusă cu 4-1, românca a reuşit să egaleze, dar a continuat să rateze cu lejeritate puncte importante.

Primul set s-a decis în tie-break, pe care românca l-a dominat şi l-a câştigat cu 7-4. În actul secund a fost o singură jucătoare pe teren. Halep a cedat doar un game şi este din nou în semifinale la Wimbledon după 5 ani.

Simona Halep, una dintre favoritele la câștigarea trofeului

La începutul competiției, Simona Halep era creditată cu șansa a șaptea la câștigarea turneului.  După ce mai multe favorite au ieșit din competiție, Simona Halep a devenit a foua favorită, după Serena Williams.

  • Serena Williams – 2,6
  • Simona Halep – 3,75
  • Johanna Konta – 5
  • Elina Svitolina – 10
  • Alison Riske – 12
  • Barbora Strycova – 25
  • Shuai Zhang – 33

1,2 este cota pentru o victorie a Simonei Halep în duelul din sferturile de finală. Shuai Zhang, adversara sa, are o cotă uriaşă: 4,5.

Partida Simona Halep – Shuai Zhang va avea loc marți, de la 15:00, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe digisport.ro.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *