◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

TELEPORTAREA, UN SECRET DE STAT

Fantastica călătorie a navei americane USS Eldridge a devenit un mit. Cum a fost posibil realizarea acestei teleportări?

Explicația acestui eveniment este o piatră de încercare pentru oamenii de știință. Americanii au decis să facă acest experiment la lumina zilei, într-un șantier aglomerat, în prezența martorilor oculari. De ce nu au preferat un loc retras, departe de ochii martorilor?

La ora stabilită, un comutator a fost acţionat și generatoarele de rezonanță magnetică au început să radieze un câmp cu o forță electronică puternică în jurul navei.

Câmpul a crescut în intensitate, învăluind Eldridge într-o stranie ceață verzuie, până când nava și echipajul său au dispărut, lăsând în urmă un puternic miros de ozon ars.

Vasul a reapărut la 170 de kilometri distanță, în Norfolk, Virginia. Când vasul a revenit, jumătate din membrii echipajului erau nebuni. Șefii acestui proiect au fost înspăimântați de ceea ce s-a întâmplat și au luat decizia de a nu mai continua acest proiect. Guvernul i-a internat pe marinari în instituții de sănătate și totul a fost mușamalizat.

Cazul ar fi rămas așa, dacă Allende Carlos nu ar fi început o corespondență, în anul 1955, cu cercetătorul american Jessup. Allende pretindea că a fost martor la evenimentele din anul 1943. El a dat o serie de informații din culisele experimentului.

Allende avea solide cunoștințe tehnice, un limbaj academic și cunoștea pe multe dintre personalitățile care au lucrat la acest proiect. El avea cunoștințe despre teoria câmpului unificat, teorie lansată de Einstein.
În acest mod, a convins pe mulți cercetători că nu este un impostor.

El a descris consecințele dramatice pe care membrii echipajului le-au suferit. Unii au murit, alții erau nebuni, iar alții au rămas proiectați în timp, rigizi, incapabili să mai facă o mișcare. Unii marinari au devenit invizibili în timp ce se aflau într-un restaurant. Un alt marinar, sub privirile soției și ale copiilor a trecut prin zidul casei și nu a mai fost văzut niciodată. Alți doi marinari au luat brusc foc.

Au fost făcute investigații cu privire la identitatea lui Allende și s-a dovedit adevărat faptul că, în anul 1943, lucrase pe nava Eldridge, iar nava se aflase în portul din Philadephia, în perioada când a avut loc experimentul.

Lucrurile poate că s-ar fi oprit aici dacă, cercetătorul Jessup nu ar fi primit, prin curier, o carte pe care o scrisese cu câțiva ani înainte, plină cu adnotări. Cartea avea ca subiect principal fenomenele extraterestre care se înregistraseră în diferite colțuri ale lumii.

Jessup a fost frapat când a recunoscut scrisul adnotărilor. Acesta aparținea lui Allende, vechiul său prieten.
Adnotările făceau completări pertinente cărții. Făceau referire la farfurii spațiale mame, la tipul de propulsie.
Autoritățile au confiscat cartea pe care Jessup o primise, fiind foarte interesați de adnotări.

Jessup a hotărât să dezvolte teoriile lui Allende într-o altă carte. La scurt timp, în anul 1959, Jessup este găsit mort, în mașina sa parcată în fața casei. S-a spus că murise din cauza gazelor de eșapament. Mulți ani mai târziu, un savant pe nume Rinehart a declarat că proiectul Philadephia a existat și el participase activ la realizarea lui.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *