◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro24.04.2024

Se știu toți jucătorii calificați la Turneul Campionilor 2020! Generația tânără vs Djokovic și Nadal

S-a stabilit lista finală cu cei opt jucători care vor participa la Turneul Campionilor de la Londra, după ce Diego Schwartman (Argentina) și-a asigurat ultimul bilet disponibil.

Cu o săptămână înainte de startul Turneului Campionilor de la Londra (15 – 22 noiembrie) se știu toți jucătorii calificați! În momentul în care a început Mastersul de la Paris, luni, exista o singură necunoscută în ceea ce privește configurația finală pentru Turneul Campionilor.

Diego Schwartzman (Argentina) a prins ultimul loc calificabil la Turneul Campionilor! Diego va debuta la Londra la vârsta de 28 de ani, devenind primul argentinian care își face apariția la prestigioasa competiție a finalului de an, după Juan Martin Del Potro, în 2013.

Diego Schwartzman a prins ultimul loc pentru Turneul Campionilor. Argentinianul nu este singurul debutant

Diego Schwartzman a devenit sigur de calificarea la Turneul Campionilor, profitând și de jocul rezultatelor. Micuțul argentinian s-a oprit în sferturile Mastersului de la Paris, după 3-6, 1-6 cu Daniil Medvedev, dar nici urmăritorii săi, Pablo Carreno și Milos Raonic, nu au realizat mai mult. Atât Raonic, cât și Carreno au cedat în sferturile de finală la Paris-Bercy, astfel că Diego merge în premieră la Turneul Campionilor.

Schwartzman își merită din plin locul printre cei mai buni 8 tenismeni ai planetei, fiind singurul jucător care l-a învins pe Nadal pe zgură în acest sezon – 6-2, 7-5 în sferturi la Roma. Diego nu va fi singurul debutant la Turneul Campionilor, același statut avându-l și rusul Andrei Rublev. Toți ceilalți 6 jucători calificați au mai evoluat în trecut la competiția care va avea loc pentru ultima dată la Londra, în 2020.

Lista jucătorilor calificați la Turneul Campionilor 2020. Patru tenismeni sub 25 de ani

Lista completă a jucătorilor calificați la Turneul Campionilor este: Novak Djokovic (Serbia), Rafael Nadal (Spania), Dominic Thiem (Austria), Daniil Medvedev (Rusia), Alexander Zverev (Germania), Stefanos Tsitsipas (Grecia), Andrei Rublev (Rusia) și Diego Schwartzman (Argentina). Campionul en-titre este Tsitsipas, iar tenismenul cu cele mai multe titluri dintre cei prezenți este Djokovic – 5 trofee.

Dintre cei 8 jucători care vor fi împărțiți în două grupe, 4 au vârsta mai mică de 25 de ani: Zverev (23 de ani), Tsitsipas (22 de ani), Rublev (23 de ani) și Medvedev (24 de ani). Aceștia se vor confrunta cu mult mai experimentații Djokovic (33 de ani), Nadal (34 de ani), Schwartzman (28 de ani) și Thiem (27 de ani).

sport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *