◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro24.04.2024

Jurnalista Iuliana Roibu a murit. Dumnezeu să o odihnească în pace

Jurnalista Iuliana Roibu a murit! Anunțul decesului a fost făcut pe pagina de Facebook a fostei ziariste.
 
Iuliana Roibu a murit!
 
Iuliana Roibu a fost una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România de pe secțiunea economic. Iuliana Roibu și-a început ascensiunea în perioada în care Evenimentul Zilei era cel mai vândut ziar din categoria sa.
 
După o perioadă de 4 ani și-a continuat cariera în grupul Mediafax, la Business Magazin.
 

După patru ani a preluat conducerea revistei, iar după alți șapte ani s-a reorientat către afacerile personale. A rămas ancorată la prima dragoste, presa, colaborând cu diverse ziare și reviste de profil economic.

Jurnalista Iuliana Roibu a murit. Va fi înmormântată la Bellu
„Sunt fericită că am fost mamă, fiică, soră, soție și prietenă. Vă mulțumesc că ați fost familia mea. Vă iubesc!” Cu demnitatea și discreția pe care i le știu toți cei care o cunosc, Iuliana a plecat dintre noi.
 
Cei care vor să o conducă pe ultimul drum o pot face marți, 12 ianuarie, la ora 12, la Cimitirul Bellu. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească!”, a fost anunțul făcut pe pagina dde Facebook a fostei jurnaliste.

Cine a fost Iuliana Roibu

„Iuliana Roibu este un jurnalist de afaceri, care lucrează în prezent pentru Mediafax Group, una dintre cele mai puternice companii de media din România. Doamna Roibu și-a început cariera de jurnalist imediat după absolvirea Universității Alexandru Ioan Cuza, Iași, România, cu o diplomă în jurnalism și științe ale comunicării.

Teza sa a fost despre „Rolul presei în crizele economice”, cercetând modul în care ziarele pot amplifica efectul negativ al crizei asupra afacerilor și atitudinea oamenilor de rând. S-a alăturat Ringier în 2001 ca jurnalist de afaceri pentru Evenimentul Zilei.

În acea perioadă, mass-media din România își găsea drumul către produse de calitate. Evenimentul Zilei a devenit cel mai puternic ziar din România, având și cel mai mare tiraj. Dna. Roibu s-a alăturat BUSINESS Magazin în 2005 ca jurnalist, devenind editor doi ani mai târziu.

În 2009, doamna Roibu a devenit corespondentă la PRO TV, cu transmisiuni zilnice în direct la știri financiare și de afaceri, înainte de a fi promovată în funcția de redactor-șef adjunct pentru BUSINESS Magazin. Înainte de a avea o funcție de conducere, Iuliana a acoperit pe larg ritmuri precum sectorul energetic și afacerile antreprenoriale.

A intervievat oameni de afaceri proeminenți și CEO-uri și a scris peste 60 de articole de copertă pentru revista din 2005.

A câștigat Clubul de presă românesc Cel mai bun jurnalist de afaceri al anului 2007 și 2010. Juriul premiilor a apreciat articolele pe care Iuliana le-a scris ca analizând schimbările din România a trecut prin: „România supraevaluată” (decembrie 2006), „Când vom trăi ca europeni?” (Martie 2007), “Sfatul și miliardul invizibil “(august 2007),” Mirajul vântului “(septembrie 2009),” 10 motive pentru benzina mai scumpă în 2011 ‘(august 2010)”, a fost prezentarea făcută Iulianei Robu de-a lungul vieții.

 
 
Redacția Evenimentul Zilei transmite condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *