◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

Studenții de la Universitatea din Wolverhampton au transmis din Premier League

Studenții la jurnalism de la Universitatea din Wolverhampton au fost acreditați să lucreze la campania Cupei Internaționale a Premier League a Wolverhampton Wanderers.

Tinerii au transmis live pe Twitter meciul, au postat relatări online în câteva minute de la fluierul final și au adunat materiale pentru tv și radio, relatează expressandstar.com.

Studenții au discutat cu fanii când au ajuns pe stadion și i-au intervievat pe managerul, James Collins și pe jucătorul Jack Scott, la sfârșitul meciului.

Liderul cursului, Gareth Owen, a spus că acest tip de experiență este o pregătire vitală pentru o carieră în jurnalism: „Este una exersarea abilităților în sala de clasă, dar nu există nimic care să se compare cu experiența concretă. Acești studenți au trebuit să lucreze rapid, ca parte a unui grup de reporteri profesioniști, și au trebuit să gândească singuri în timpul interviurilor de după meci”.

Benedict Ferriby, unul dintre studenții care au participat la experiența de lucru, a declarat: „Întotdeauna am avut un interes pentru reportajele sportive și, în sfârșit, să am o oportunitate ca aceasta în mediul unui club de fotbal din Premier League a însemnat o experiență uimitoare. A fost, de asemenea, foarte solicitant în ceea ce privește schimbarea rapidă a activității de publicare”. (redacția UZPR)

Foto: Wikipedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *