default-logo

Halep, susţinută de sponsorul ei după nervii din Australia: Cum au fost acoperite „daunele“

Simona Halep (2 WTA) a avut un meci de coşmar în semifinalele de la Australian Open în care, nu doar că a fost învinsă de Garbine Muguruza, dar s-a ales şi cu o amendă.

Simona Halep a aflat că va plăti puţin peste 4.000 de dolari, după ce, de nervi, şi-a distrus racheta la finalul primului set al meciului cu Garbine Muguruza.
 
După cum „Adevărul“ a scris aici, e pentru al doilea Grand Slam la rând în care Halep e amendată din cauza unei ieşiri nervoase. Şi, atât la Australian Open 2020, cât şi la US Open 2019, crizele de nervi ale Simonei au venit în partidele pe care le-a şi pierdut. 
 
Cu siguranţă, nu sumele plătite reprezintă o problemă pentru Halep, ele fiind de-a dreptul minuscule în comparaţie cu cele pe care românca le-a încasat la New York şi la Melbourne. De altfel, la ultimul turneu, bonusul pentru atingerea semifinalelor s-a apropiat de 700.000 de dolari.
 
Şi nici pierderea rachetelor nu o încurcă pe Halep, după cum aceasta a arătat prin ultima ei postare pe reţelele sociale. Sponsorul Simonei, firma Wilson, tocmai i-a trimis româncei un nou set de rachete pe care aceasta le va folosi, mai întâi, la antrenamente, iar apoi în turneele din Dubai (17-22 februarie) şi din Doha (23-29 februarie).
 
Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.