default-logo

Cristina Neagu revine la echipa naţională de handbal feminin

Slecţionerul Adrian Vasile a anunţat revenirea handbalistei Cristina Neagu în lotul echipei naţionale.

După ce a fost reconfirmat selecţioner de membrii Comisiei Tehnice a FRH, Vasile a aflat că se va putea baza în 2022 pe căpitanul „tricolorelor”.

Cea mai bună handbalistă a lumii a făcut o pauză de un an de la echipa naţională, dar la finalul acestei luni va răspunde pozitiv convocării pentru „dubla” cu Danemarca. „Sunt multe aspecte din jocul nostru care au fost plusuri după CM, am făcut paşii corecţi în absenţa Cristinei, nivelul nostru o să crească având-o acum înapoi. Este nevoie în acelaşi timp de lucrurile de bază: dorinţa de a te sacrifica jucând în tricoul României, plăcerea de a trăi responsabilitatea jocului în tricoul naţionalei. Mă bucură reîntoarcerea Cristinei la echipa naţională şi de acum încolo trebuie să muncim să ne calificăm la JO de la Paris”, a declarat Adrian Vasile.

România are un început de an competiţional de foc, cu meciuri din preliminariile CE 2022, iar primul adversar este Danemarca, formaţie pe care o întâlneşte în dublă manşă, prima dată la Mioveni, la începutul lunii martie.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.