◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Când se joacă CSM București – Metz, în sferturile Champions League la handbal feminin!

CSM București și-a aflat adversarul din sferturile Champions League la handbal feminin și acum își structurează programul în funcție de dubla cu echipa din Hexagon. CSM București va juca prima oară acasă împotriva lui Metz. Manșa întâi se dispută între 5-7 aprilie, la Sala Polivalentă, acolo unde echipa lui Dragan Djukic susține marile meciuri, apoi returul, o săptămână mai târziu, în Franța.

A devenit clar că CSM București va ocupa locul 4 după ce partida FTC Budapesta – Krim Ljubljana s-a terminat cu victoria gazdelor. 31-27 a arătat tabela de marcaj a sălii din Budapesta şi echipa susţinută de Primăria Capitalei era depășită în clasament de FTC. „Tigroaicele” vor evolua acum contra formației care a dominat cealaltă grupă. Metz a acumulat nu mai puțin de 15 puncte și a încheiat grupa pe primul loc, indiferent de rezultatul ultimului joc.

Metz joacă în runda finală în deplasare la Copenhaga, dar poate să și piardă pentru că e sigură de prima poziție. Pentru CSM lucrurile au fost cât se poate de clare. Bucureștencele au strâns doar 11 puncte și au ratat în jocul cu Thuringer șansa de a o egala pe Kristiansand. Oricum ar fi fost greu pentru că formația din Norvegia avea avantajul meciurilor directe cu CSM.

Traseul CSM-ului în Liga Campionilor

Metz a reușit un parcurs excelent în acest sezon. A terminat prima într-o grupă în care s-au mai aflat formații redutabile ale handbalului european. Rostov a încheiat pe 2, pe locul 3 Buducnost, iar pe locul 4 a fost Odense. Pentru echipa din Franța urmează acum testul cu CSM, o formație mult slăbită față de sezoanele precedente. Trupa bucureșteană suferă din cauza accidentărilor, cap de listă fiind Cristina Neagu, handbalistă declarată în trei rânduri cea mai bună jucătoare a lumii.

Anul trecut, CSM București a pierdut în semifinale cu Gyor, dar s-a regrupat în ultimul joc din Final Four. A câștigat finala mică împotriva rusoaicelor de la Rostov și a bifat a doua medalie de bronz consecutivă.

fanatik.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *