default-logo

VIAŢA NE CERE SĂ FIM PROFESIONIŞTI, PÂNĂ LA CAPĂT…

 
Sunt semeni cărora le reuşeşte aceasta. Unul dintre aceşti profesionişti a fost şi va rămâne DAN IOAN VOICU…
In Săptămâna Luminată, sâmbătă după orele 22,00 când Porţile Raiului erau încă deschise, Dan Ioan Voicu se întorcea în Patria Cerească….
Despre Dan Voicu, totul la superlativ. Mi-a fost coleg şi un adevărat frate. Era un om atent la durerile semenilor săi. Avea o modestie specifică marilor caractere. Era un om cu frica Lui Dumnezeu. Avea mare dragoste pentru biserica strămoşească. Participa adeseori la acţiuni de întrajutorare a celor nevoiaşi, mai ales a copiilor fără părinţi, dar o făcea cu mare discreţie. 
Ca om de radio, a fost profesionist. Susţinea şi dezbătea subiecte importante pentru lumea satului. Dan Voicu făcea parte din garda de jurnalişti, pregătiţi la meserie! cum se mai spune! La el totul era ca la carte. 
A lăsat după el o emisiune care urmează să se difuzeze…
Marii oameni rămân pentru totdeauna în sufletul celor care au avut bucuria să-i cunoască. Eu am avut şansa să fiu colegă cu DAN IOAN VOICU.
Ii datorez mult. Când am trecut prin momente cumplite, mă suna şi mă încuraja. Dacă astăzi am puterea să stau pe picioare şi să fiu un om cu discernământ, îi datorez lui Dan Ioan Voicu. De la Constanţa unde locuia, a luat legătura cu medici care m-au ajutat să mă ridic
din patul suferinţei… Cum să pot să vorbesc despre DAN IOAN VOICU la timpul trecut?…
A iubit Dobrogea cu toate frumuseţile ei! cu cantecele tradiţiile şi manifestările tradiţionale  
 la care se implica şi le susţinea. A iubit lumea, a iubit ţara! A fost un om de cultură! Un mare ziarist! DAN IOAN VOICU A FOST UN OM ÎNTRE OAMENI!
În mod cert, fiecare coleg a primit de la Dan Voicu o vorbă bună și mai ales respect. Fiecare dintre noi, colegii lui, putem să scriem pagini memorabile despre Dan Ioan Voicu…
Colegule bun, frate… îţi mulţumim!
La revedere Dane…
 
DAN IOAN VOICU ESTE DEPUS, DE AZI, LA CAPELA CIMITIRULUI MUNICIPAL DIN CONSTANTA
INMORMANTAREA VA AVEA LOC MARŢI LA ORA 13,00…
 
Trist..prea trist…
 
(Din respect și recunoștință…Polina Gheorghe)
Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.