default-logo

Conferință de presă inedită, cu bloggeri și vloggeri, la Teatrul Excelsior

Teatrul Excelsior anunță, printr-un comunicat, că din stagiunea 2022-2023 instituția culturală este „mai aproape de adolescenți, de preocupările și întrebările lor, prin creații scenice și proiecte inovatoare. Am revenit în forță cu o nouă imagine, o nouă viziune managerială, o nouă direcție artistică și o ofertă repertorială adresată publicului nostru țintă”.
Despre toate acestea se va vorbi pe larg joi, 15 septembrie 2022, de la ora 17:00, la o altfel de conferință de presă, un eveniment la care au confirmat participarea bloggeri, vloggeri, creatori de conținut și jurnaliști adolescenți, care vor transmite în comunitățile lor mesajele producțiilor teatrului, „singura instituție de spectacol din Capitală care se adresează exclusiv adolescenților și publicului tânăr”.
La eveniment vor participa noul manager Vlad Cristache, actorii teatrului și regizorii care vor crea spectacolele noii stagiuni: Sânziana Stoican, Eugen Gyemant și Bobi Pricop.
De la ora 19:00 va avea loc spectacolul „Urâtul”, de Marius von Mayenburg, regizat de Mădălin Hîncu, un thriller comic-distopic despre autenticitate într-o lume plină de clișee.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*