◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

CONCERT DE COLINDE TRADIȚIONALE: ZORIORI DE ZIUĂ

Liga Studenților din Timișoara, Liga Studenţilor din Cluj, Organizația Tinerilor din București, Organizaţia Tinerilor din Sibiu, Asociaţia Tinerii din Ziua de Azi Braşov, Asociaţia Tineri Pentru Tineri Târgu-Mureş organizează

Vineri 7 decembrie ora 19 la Casa de cultură a Studenților Timișoara

CONCERT DE COLINDE TRADIȚIONALE: ZORIORI DE ZIUĂ

Se apropie Crăciunul. Lumea întreagă se schimbă la acest gând. Treburile importante mai pot să aștepte, ritmul se încetinește, se face liniște, e tihnă, inima se aude mai ușor și ne bucurăm.

Și totuși auzim deseori că nu mai e cum era o dată. Mai demult sărbătoarea începea mai din vreme, avea altă amploare și dura parcă mai mult. Oamenii se concentrau mai ușor pe esență și bucuria se amplifica.

Dorul unui astfel de Crăciun îl avem cu toții, dar pare că la orașe, gonim după Crăciunul de altă dată în multe feluri și nu îl găsim mereu.

Pentru a ne alina acest dor și pentru a trăi bucuria unui Crăciun de-adevăratelea vă invităm la un concert de colinde susținut de tineri care au descoperit bogăția colindelor vechi și a obiceiurilor și și-au dat seama că ele reușesc să redea fidel bucuria autentică și nemăsurată adusă de această sărbătoare. Cum bucuria se cere împărtășită, vă invităm să descoperiți acest mod de a sărbători, în cadrul acestui concert pregătit cu mult drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *