Adrian Fetecău – Redivivus la… Eminescu

După epuizarea primului tiraj, Editura “Corint” va lansa vineri, 14 decembrie 2018, ora 15:00, la Librăria “Mihai Eminescu” (Bd. Regina Elisabeta nr.16 – colț cu Universitatea București), a doua ediţie a cărții “Tenis – sportul inventat de diavol” scrisă de jurnalistul Adrian Fetecău.
Autorul a adăugat un capitol generos, de 30 de pagini, în care descrie, în stilul caracteristic, “aventurile” trăite în 2018 alături de fiica sa, Irina, tânăra jucătoare de performanță, dar și realitățile din ce în ce mai dureroase pe care le întâmpină toate aspirantele la glorie care se zbat să scape de “mlaștina” turneelor mici de tenis.
La lansare vor participa jucătoarele Ana Bogdan şi Irina Bara și, de asemenea, Marius Comănescu, tehnicianul care a contribuit decisiv la pătrunderea în prima sută de jucătoare a lumii a Irinei Begu și Soranei Cârstea.
Veţi avea ocazia să aflați, în timpul lansării și după, la un pahar de șampanie, detalii neștiute din spatele cortinei tenisului de performanță, un sport pe cât de fascinant, peatât de dur, din toate punctele de vedere!
Vă aşteptăm cu drag!

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.