◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

ROMÂNIA – UNGARIA 29-31/Suntem în semifinalele Campionatului European de handbal feminin din Franța!

România a pierdut cu Ungaria, scor 29-31, dar s-a calificat în semifinalele Campionatului European de handbal feminin din Franța.
România și Rusia vor juca vineri în semifinale, de la 18:30. Cealaltă semifinală, Franța – Olanda, se joacă de la 22:00. Ambele meciuri au loc la Paris.
Finala mică se joacă duminică, de la 15:00, în timp ce marea finală are loc tot duminică, de la 18:30, tot la Paris.
România a pornit ca din tun înfruntarea de la Nancy. Cristina Neagu a demonstrat încă din primul minut că este într-o zi mare, marcând după o incursiune în zona interului dreapta.

Denisa Dedu a apărat o lovitură de la 7 metri în faza imediat următoare, iar moralul tricolorelor a căpătat elanul necesar.

Cu Pintea magistrală, fetele pregătite de Ambros Martin s-au desprins și la 4 goluri distanță, în minutul 20. A urmat o cădere inexplicabilă în final, cu multe mingi pierdute în atac. Ultimele 60 de secunde au oferit 4 goluri, cu unul încasat de românce în ultima secundă.

Partea a doua a început un blocaj. Apărarea nu a mai existat, maghiarele au punctat la fiecare atac și s-au distanțat la 4 goluri. România a revenit în final, în ciuda accidentării crunte suferite de Cristina Neagu.

Formația lui Ambros Martin va merge cel mai probabil în semifinale, unde va înfrunta naționala Rusiei.

Clasament

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *