◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Home » Răpirile extraterestre, o înșelăciune comisă de forțele oculte terestre Răpirile extraterestre, o înșelăciune comisă de forțele oculte terestre

În spatele răpirilor extraterestre ar fi o înșelăciune comisă de forțele oculte terestre. Un program amplu anti-OZN – despre care mai mulți lideri mondiali ar fi fost victime – este de natură să inducă în eroare și să îndoctrineze masele.

Răpirile extraterestre, o înșelătorie?
De la sfârșitul anilor șaptezeci, fenomenul răpirilor extraterestre a fost în centrul atenției. Un flux continuu de cărți, filme, filme și lecturi a servit pentru a menține subiectul în viață în conștiința noastră.

În mod ciudat, pe teritoriul SUA s-au petrecut cele mai multe dintre aceste presupuse răpiri extraterestre. Din acest motiv, s-au organizat grupuri de susținere și s-au dezvoltat ample programe pentru cei traumatizați de această experiență ciudată.

După un studiu atent al fenomenului, s-a descoperit că există ceva singular în aceste experiențe, iar adevărul este și mai neobișnuit decât ideea extratereștrilor de a ridica femeile la bordul OZN-urilor să creeze, prin experimente genetice, hibrizi umani.

În evaluarea datelor și a rapoartelor referitoare la presupusele contacte extraterestre, mai puțin de 10% din astfel de cazuri sunt ceea ce par a fi. Restul de 90% reprezintă identificarea eronată a altor experiențe neobișnuite, pe care cultura populară dominantă le-a desemnat drept răpiri extraterestre.

Printre acestea se numără așa-numitele experiențe paranormale (etichetate în mod greșit ca atare), legate de vise lucide, experiențe în afara corpului, experiențe aproape de moarte, corpul astral la întâlnirile cu alte entități non-umane (dar nu Extraterestrii) și fenomene conexe similare.

Răpiri simulate
În zona presupuselor răpiri, simularea răpirilor are următoarele scopuri: manipularea percepției generale despre fenomenul OZN și inducerea sau implementarea unor idei preconcepute.

În plus, cele mai multe scenarii sunt ilogice, deoarece comunitatea științifică și mass-media vor vedea totul ca un nonsens total.

Contextul răpirilor simulate este în mod decisiv negativ, xenofob și induce frica și furia. În ce scop? Acesta poate fi ca „răpiții“ și milioanele de oameni care sunt conștienți de experiențele lor teribile prin cărți, filme, televiziune speciale și film, sunt inconștient pregătite la ură și demonizare prezența străin, astfel încât să se găsească un efort acceptabil de a urmări o războiul interplanetar?
Și cine ar beneficia de acest scenariu Star Wars? Probabil complexul militar și industrial american. Am aflat, prin declarațiile unui anumit număr de persoane conectate la programele de răpire, acea parte a proiectului, în mod paradoxal.

Această idee a fost indusă de anumite societăți secrete, care au făcut să pare că anumiți oameni au fost răpiți de extratereștrii, în timp ce ei au fost drogați și răpiți tot de oameni.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *