◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.03.2024

O familie din Chile s-a întâlnit cu mai multe ființe umanoide de 3 metri

Întâlnirile cu extratereștrii s-au petrecut în diverse momente ale istoriei. Așa cum vechile papirusuri egiptene sugerează că extratereștrii au vizitat Egiptul în mai multe ipostaze, la fel și cărțile de istorie moderne arată că aceste întâlniri s-au petrecut în anumite condiții.

O astfel de întâlnire a avut loc în Chile, în noiembrie 2018, când o familie s-a întâlnit cu mai mulți extratereștrii.

O întâlnire cu ființe umanoide
Eric Martinez, un cercetator la CIFAE, o organizație dedicată găsirea fenomenelor OZN și paranormale, a făcut public un episod extrem de interesant, în care o familie banală din Chile a avut șansa să se întâlnească cu mai multe ființe extraterestre.

Povestea a început în luna noiembrie a anului 2018, când o familie a plecat în concediu în Munții Anzi. După mai multe zile de vacanță, ei s-au hotărât să campeze lângă El Yeso, un lac situat în Anzi, la o altitudine de 2.500 de metri, în municipalitatea San Jose de Maipo, provincia Cordillera.

Imediat ce noaptea s-a lăsat, cei doi copii ai familiei au văzut mai multe lumini ciudate pe cer. Nicio secundă nu au bănuit că este vorba despre aparatele de zbor ale unor ființe extraterestre și cu atât mai puțin că urmau să coboare chiar lângă cortul lor.
Luminile s-au apropiat de locul în care familia a fost în camping, o sferă de lumină sa oprit la 60-80 de metri distanță. Aici lumina albă sa transformat în 2 lumini, ajungând la un total de 3 lumini galbene. Familia a comentat că una dintre aceste sfere de lumină a strălucit, ca și când ar fi trimis mesaje.

Contactul cu extratereștrii
Atunci când aceste lumini au fost foarte aproape de pământ, din ele au apărut mai multe ființe ciudate.

Cinci figuri umanoide au apărut. Erau extrem de înalte, măsurând aproximativ 3 metri înălțime. După câteva secunde două ființe extraterestre au dispărut și s-au văzut două lumini mari pe dealul din spatele lacului. Interesant este faptul că atunci când cele două ființe au dispărut a început un vânt puternic și a plouat cu grindină.

Interesant este că ființele extraterestre nu au încercat să comunice verbal cu oamenii, dar din cele declarate se pare că au încercat să transmită mesaje pe alte căi. Aceste mesaje nu au fost înțelese, iar în cele din urme, ființele umanoide s-au transformat în energie sau în luminile respective și au plecat.

Evenimentul a fost raportat și acum este investigat de ufologii de la CIFAE.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *