◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

The Economist: 2019, un an negru din toate punctele de vedere

La sfârșitul fiecărui an, în decembrie, publicația The Economist publică un mesaj misterios cu privire la anul care va veni și la evenimentele care se vor produce.

Mesajul este format dintr-o compilație de imagini, un fel de coduri care prin decriptarea lor ne conduce la ceea ce va avea să se întâmple în anul următor. Pentru anul 2019, imaginile sunt mai bizare ca niciodată.

The Economist, finanțat de Noua Ordine Mondială
Susținătorii teoriei conspirației susțin că publicația The Economist este finanțată de personalități care fac parte din Noua Ordine Mondială. The Economist aparține familiei Rothschild, una dintre cele mai puternice familii de bancheri din lume, iar John Micklethwait, redactorul șef, participă la întrunirile organizate de Grupul Bildelberg.

Cei care conduc această publicație cunosc agenda de lucru a elitei mondiale pentru anul 2019. Imaginile sunt mesaje oculte, subliminale a căror decriptare ne conduce la evenimente care se vor produce în anul 2019.
2019, un an negru
Pe site-ul oficial al publicației The Economist a fost publicată următoarea interpretare pentru anul 2019.

În primul rând, se face specificare că The Economist a împlinit 33 de ani de viață. În lumea ocultă 33 are o simbolistică aparte, mai ales în cea masonică.

În anul 2019, se vor împlini 500 de ani de la nașterea lui Leonardo da Vinci. Desenul publicat de The Economist are aparența unui manuscris aparținând lui da Vinci, care este cunoscut și pentru înclinațiile sale oculte. Leonardo da Vinci și-a scris documentele în oglindă, scriere inversă sau scrierea diavolului cum a mai fost numită, pentru a-și secretiza textele.

În mediul ocult, scriere inversă este asociată satanismului. Din această cauză, Leonardo da Vinci a fost considerat un eretic de către contemporanii săi.

Anul 2019 va fi hotărâtor pentru relația dintre administrația Trump și Congresul american. Se va concretiza Brexitul, vor fi alegeri în Indonezia, India, România. China va atinge apogeul în domeniul tehnologiei artificiale, depășind SUA.

În centrul imaginii este reprezentat Omul Vitruvian, încadrat într-un pătrat și un cerc, considerat a fi omul perfect. În lumea ezoterică, corpul uman reprezintă microcosmosul care reflectă un univers întreg, macrocosmosul. Acesta reprezintă un principiu ermetic concretizat prin expresia, pe pământ cum în cer.

Omul Vitruvian
Desenul realizat de Leonardo da Vinci a fost inspirat din opera lui Vitruv, un arhitect roman, considerat Primul Mare Maestru al masoneriei.

În masonerie, pătratul reprezintă corpul fizic, iar cercul reprezintă sufletul. Cele două lumi, care sunt opuse, se reconciliază și formează omul perfect.

Omul Vitruvian are două tatuaje. Unul pe braț care reprezintă o spirală, simbolul ADN-ului și un altul în zona inimii, # MeToo, denumire dată mișcării hollywoodiene prin care mai multe actrițe au susținut că au fost agresate sexual.

Omul Vitruvian ține în mână o balanță puternic înclinată . De-o o parte sunt cinci personaje, de cealaltă parte, sunt patru. Lângă imaginea lui Putin este scris cuvântul gazoducs, ceea ce face referire la gazoductul pe care Rusia îl construiește și va fi finalizat în anul 2019.

El va alimenta Germania și a fost considerat de mulți analiști politici că este un act de trădare din partea Germaniei împotriva Europei.

Previziuni pentru 2019
Imaginea care-l reprezintă pe Trump este interesantă prin faptul că pe figura lui se poate observa drapelul american, semn că în anul 2019, președintele va avea o luptă acerbă cu Congresul american.

Lângă Putin se află imaginea lui Pinnochio, o alegorie masonică a minciunii. O altă imagine îi reprezintă pe cei patru cavaleri ai Apocalipsei, mesaj al sfârșitului de timp. Ei simbolizează, foametea, molima, războiul și moartea.

O altă imagine reprezintă o barză care poartă în cioc un sac pe care este un cod de bare, iar în interior un nou-născut. Imaginea are două semnificații. Prima se referă la traficul de copii, cea de a doua se referă la nașterea unui copil dintr-un embrion modificat genetic.

Imaginea unui flash simbolizează un aparat de zbor, care face aluzie la un proiect privind un zbor spre Lună pentru anul 2019.
Luna este reprezentată cu un vulcan care poate însemna un eveniment care se va produce în anul care va veni, de exemplu un seism puternic.

În final, imaginea Angelinei Jolie este legată de refugiați și pactul asupra migrației, ea fiind reprezentantă ONU pe acest segment.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *