◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro24.04.2024

UZPR 104. Presa a fost aici mereu

La 104 ani de la înființare, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România rămâne ce a fost dintotdeauna: un șuvoi continuu de creație și de utilitate publică. Izvorul acestei revărsări neîntrerupte de idei și de acțiune în folosul societății sunt membrii organizației. Practic, UZPR reunește specialiști de top din toate domeniile, care detaliază și deslușesc, în publicații, la radio și la televiziune, ca și în mediul online, de la podcasuri la branduri de presă în mediul virtual, tainele și resorturile lumii în care trăim.

Uniunea a luat naștere în efervescența extraordinară, astrală, generată de Marea Unire de la 1918. A trecut prin timpuri ca o navă amiral a societății românești, reunind condeiele cele mai apreciate, de la jurnaliști emblematici la scriitori redutabili și de la academicieni la experți. Cu toții, ca exponenți ai unui domeniu complet dedicat interesului public, au pus ani de trudă, experiență, expertiză și vocație la temelia unei uniuni care astăzi se mândrește să fie cea mai mare organizație de breaslă din țară și mai ales să se comporte ca un pilon al statului democratic și modern care este România astăzi.

În marea buclă a timpului, 104 ani poate părea doar o cifră… Dar în acest răstimp s-au conjugat destine profesionale direcționate spre informarea corectă a publicului, s-au adunat publicații și emisiuni memorabile, care construiesc o adevărată „istorie a clipei” derulată în peste un secol, s-au marcat momente irepetabile și s-au coagulat energii formidabile.

UZPR 104 este, în bună parte, chiar România în ultimii 104 ani. Presa a fost aici mereu, iar Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România nu a făcut niciun pas înapoi.

La moment de bilanț redutabil, UZPR este onorată să reunească în jurul acelorași principii solide ale presei profesioniste atâtea personalități din țară și de peste hotare, activează cu același elan pe toate palierele societății și privește cu încredere spre secolele următoare.

 

Departamentul Comunicare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *