◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Istoricii care pretind că geto-dacii au fost niște “OARECARE” ai Antichității sunt ignoranți, impostori sau agenți anti-România! Iată de ce:

Pentru toată lumea este evident că acestei țări i s-a luat aproape tot: resursele solului, pământul în sine pe suprafețe uriașe, iar în același timp i s-a distrus industria și agricultura.

În acest proces complex de jefuire a României, realizat cu suportul românilor incompetenți sau trădători, cocoțați în funcții publice, una dintre țintele în care s-a lovit a fost identitatea și istoria. Și este logic să fie așa, pentru că doar un popor fără repere identitare și istorice clare, fără mândrie națională, poate fi subjugat cu ușurință.

Iar ocupantul (prin agenții lui), care a forțat prin politici sociale dezastruoase plecarea a milioane de români peste hotare în căutarea unei vieți mai bune, are grijă ca majoritatea celor rămași să fie transformați, ușor, ușor, într-o masă de manevră fără repere identitare. Că de aia se tot insistă pe toate canalele media care deservesc alte interese decât cele românești pe TEMA unui popor român fără o istorie semnificativă, cu eroi îndoielnici, urmaș al coloniștilor romani, deci fără rădăcini clare, și care oricum a fost mixat genetic și cultural de toți migratorii. Cu alte cuvinte, un popor fără coloană vertebrală, fără cap și fără picioare, o ȚARĂ A ȚIGANILOR, după cum o percepe occidentalul obișnuit, ca urmare a manipulărilor din media.

În acest proces neomarxist de nivelare a identității care infectează țara noastră, un rol important în distrugerea stimei de sine a românilor și a reperelor identitare îl au și unii istorici. Din ignoranță sau din rea credință, aceștia vorbesc despre GETO-DACI și istoria lor în cuvinte nu prea prietenoase, esența mesajului lor fiind aceea că nu a fost mare brânză de ei și că au fost o cultură minoră a antichității, niște barbari civilizați de Imperiul Roman, care i-a învățat și să se spele.

În realitate, lucrurile stau cu totul altfel, așa după cum voi demonstra în acest articol, iar aceste realități ne arată, fără nicio urmă de îndoială, că istoricii care pretind că geto-dacii erau niște “OARECARE” ai Antichității sunt ignoranți, impostori sau agenți anti-România!

Și acum, să arătăm de ce GETO-DACII au fost o cultură importantă, care a creat influențe majore în Europa, lucruri de care toți acești istorici ignoranți, impostori și agenți anti-România nu vor să audă:

Continuarea pe daniel-roxin.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *