default-logo

Președintele UZPR-UK, Alice Năstase Buciuta, a avut o primă întâlnire de lucru cu ES Laura Popescu, Ambasador al României la Londra

Joi, 7 iulie 2022, la sediul Ambasadei României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Excelența Sa Laura Popescu, Ambasador al României la Londra, s-a întâlnit cu președintele filialei UZPR Marea Britanie, dr. Alice Năstase Buciuta.
Scopul acestei prime întâlniri a fost acela de a stabili reperele unei viitoare colaborări între instituțiile reprezentate de cele două doamne, cu dorința reciprocă de a consolida imaginea pozitivă a României și a românilor care locuiesc în Regatul Unit al Marii Britanii, printr-o serie de acțiuni de promovare și de informare direcționate în special către românii rezidenți sau cetățeni ai Marii Britanii, dar nu doar către aceștia.
După întâlnire, ES Laura Popescu a postat pe conturile de socializare următorul mesaj:
„Am avut o discuție foarte bună cu Alice Năstase Buciuta, președintele Filialei UK a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, pe teme ca identificarea căilor de cooperare pentru promovarea României și a comunității românești în Regatul Unit”.
Foto: Facebook

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*