default-logo

Gazai pe tine, Domnule Guvern!

Felicitări pentru toți cei care au fost prezenți în Piața Victoriei pe 10 august, sunteți eroii autentici ai acestei țări.

Românii din Diaspora au venit să-și sprijine țara și să împrăștie stropii de speranță rămași. Au venit să transmită un mesaj simplu, pașnic și ajung să fie gazați și alungați. “Frumos “ ‘’Bun Venit”, domnule Guvern! Oamenii s-au întors acasă și tu le-ai arătat încă odată de ce au plecat.
Domnule Guvern, îți este frică? De ce evacuezi Piața Victoriei? Te crezi în stare să alungi 20.000 de oameni care s-au strâns să se zbată pentru viitorul acestei țări. Țară pe care tu, domnule Guvern, nu meriți să o reprezinți.
Domnule Guvern, te-ai simțit bine când huliganii azvârliți de tine au reușit să incite jandarmeria? A fost greu să apelezi la toate posibilitățile pentru a te apăra de poporul de care îți e frică?
Dragi jandarmi, ați udat oamenii până la piele și i-ați cufundat in gaze. Ați bătut până la sânge, ați călcat în picioare, ați târât rușinea după voi. Și îmi pare rău, pentru că vina nu este a voastră, ci a domnului Guvern care este un laș. Un laș care v-a orbit și v-a transformat in monștri. Nu v-a păsat de cei in lacrimi, de cei care tușeau disperați, de cei care de abia se mai țineau pe picioare, din cauza voastră.
Plâng și dau cu pumnul în masă, suntem tineri și vom lupta, pentru toți cei nevinovați care au îndurat groaza.
Domnule Guvern, sper că ești mândru, ai atacat oamenii care, după oroarea provocată de tine, au strâns gunoaiele rămase.
Domnule Guvern, nu te mai obosi, în fața întregului glob ești un nimic! Ai umplut spitale cu copii, femei însărcinate, bătrâni neputincioși, toți în dureri atroce. Domnule Guvern, ești un criminal!
Nu oamenii care au reușit să ajungă la acest protest trebuiau gazați, ci tu, domnule Guvern!

Maria Majuru, 18 ani

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.