default-logo

Cinci sportivi români la cele trei Campionate Europene de ciclism

România va fi reprezentată de cinci sportivi la cele trei Campionate Europene de ciclism, pe pistă, şosea şi mountain bike programate la München, în perioada următoare.
La Campionatele Europene de pistă Elite (11-16 august) avem un singur reprezentant, Daniel Crista (foto), de la CSA Steaua, printre cei 240 de concurenţi.
La Campionatele Europene de şosea avem trei participanţi, Eduard-Michael Grosu (Drone Hopper-Androne), Serghei Ţvetcov (CSA Steaua Bucureşti) şi Daniel Crista (CSA Steaua). Grosu va lua startul în cursa de fond din 14 august, iar Daniel Crista, campionul naţional en titre, şi Ţvetcov vor evolua în proba de contratimp, din 17 august.
Roberto Dumitru Burţa (CSU Scott) şi Ede-Karoly Molnar (CS Dinamo) sunt înscrişi la Campionatele Europene de mountain bike, în proba olimpică de cross country (XCO), programată în ziua de 19 august.
Campionul naţional, Vlad Dascălu, aflat în recuperare după o accidentare la o etapă de Cupă Mondială, se concentrează pe participarea la Mondialele MTB, prevăzute între 24 şi 28 august, în Franţa, la Les Gets.
Foto: radioresita.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*