default-logo

A murit Vladimir Găitan. Actorul a fost chinuit ani de zile de o boală incurabilă

Actorul Vladimir Găitan, în vârstă de 73 de ani, a murit, anunțul fiind făcut, marți seara, de colegul său, Vlad Rădescu.

Actorul Vlad Rădescu a anunțat, marți seara, pe Facebook, faptul că marele actor Vladimir Găitan a murit. Acesta s-a stins din viață acasă.

„Vladimir Găitan a trecut dincolo și a lăsat teatrul și filmul românesc, pe noi toți, mult mai singuri… Condoleanțe familiei care trece prin momente atât de grele. Adio, Duțu!”, a scris Vlad Rădescu.

Actorul Vladimir Găitan, în vârstă de 73 de ani, a fost una dintre elitele teatrului românesc. În 2002, el a primit „Ordinul Național Serviciul Credincios, în grad de Cavaler”, pentru devotamentul și harul artistic.

Actorul a fost chinuit ani de zile de o boală incurabilă.

Vladimir Găitan, actorul îndrăgostit de plaiurile Moldovei

Vladimir Găitan a fost unul dintre cei mai apreciați actori români, iar publicul îl cunoaște în special din pelicula „Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război”. Aproape jumătate de veac a jucat pe scena marilor teatre din Romania, dar și în filme îndrăgite de publicul larg.

„Eu am filmat foarte mult, cu mai multe case de producţii, iar acum recent cu echipele … avem câteva case de producţie foarte bune care fac prestaţie pentru străini”, povestea actorul în 2015 la Digi24.

Vladimir Găitan s-a născut într-un mic orășel de munte din Suceava.

digi24.ro

Despre autor

Lasă un răspuns

*