default-logo

Concursul de eseuri „Arta de a trăi împreună”, în parteneriat cu UZPR

Asociația pentru Dialog și Valori Universale derulează, până pe 9 ianuarie 2023, în parteneriat cu Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, concursul de eseuri „Arta de a trăi împreună”, care are drept scop promovarea acceptării și înțelegerii dintre oameni și eliminarea factorilor care duc la ură în societate și înlocuirea acestora cu iubirea și respectul față de ceilalți.
Pot participa la concurs elevi de liceu (clasele IX-XII) și Studenți ( Licență, Master, Doctorat) din oricare universitate acreditată din România .
Fiecare candidat poate trimite o singură lucrare. Juriul nu va ține cont de lucrările subsecvente trimise de același candidat.
La sfârșitul lucrării/eseului, participantul declară pe proprie răspundere că este autorul eseului înscris în concurs și că își asumă toate consecințele legale în cazul în care se dovedește că nu deține drepturile intelectuale asupra acestuia („Declar ca am întocmit personal prezenta lucrare” / „I declare that I personally prepared this work”).
Acordarea premiilor se va face în cadrul ceremoniei de premiere din data de 21 ianuarie 2023.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*