default-logo

Lansare de carte sub egida Editurii UZP: „NAIV, NERVOS, NĂUC ÎN IZOLARE – Jurnalul primelor două săptămâni de lockdown”, de Adrian Fetecău

Sâmbătă 19 noiembrie 2022, la ora 13:00, Adrian Fetecău va lansa la Librăria „Eminescu”, din Capitală (Bd. Regina Elisabeta nr.16), cartea „NAIV, NERVOS, NĂUC ÎN IZOLARE – Jurnalul primelor două săptămâni de lockdown”, apărută la Editura UZP.
Pe coperta a patra a cărții, autorul, care tot pe 19 noiembrie va împlini 65 de ani, scrie: „Sunt convins că ați uitat aproape total cum au fost primele două săptămâni în care autoritățile ne-au zăvorât în casă ca să nu dea buzna COVID-ul peste noi! Sunt convins că ați uitat detaliile care atunci căpătau dimensiuni apocaliptice și care, acum, multe, par grotești! Sunt convins că ați uitat de geaca lui Marcel Vela! De atitudinea duplicitară a aleșilor neamului!
Vreți să plonjați, cu mintea de-acum, în marea tulbure a primelor două săptămâni ale unei perioade care ne-a marcat îngrozitor pe toți și care a fost zugrăvită, până în cele mai fine detalii, cu mintea de-atunci, de un om care se întreabă și acum, după ce s-a vaccinat de trei ori, ce-a fost? Dacă răspunsul e pozitiv, cartea pe care o aveți în mână vă așteaptă să o deschideți. Sigur are o calitate: este scrisă în tensiunea năucitoare a acelor clipe…”.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*