◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Sorana Cîrstea a ajuns în sferturi la turneul de la Shenzhen

Sorana Cîrstea, locul 84 WTA, aduce o primă veste bună în 2019 pentru iubitorii tenisului: a reușit să se califice, marți dimineața, în sferturile turneului de la Shenzhen, care acordă premii de 750.000 de dolari.
Sorana Cîrstea a reușit să o învingă în optimi, în două seturi, scor 6-2, 6-2, pe franțuzoaica Pauline Parmentier, nr. 56 WTA, calificându-se astfel în sferturi. Partida a durat puțin peste o oră.

Înainte de acest meci, Sorana Cîrstea trecuse de poloneza Magda Linette, locul 81 mondial, scor 6-3, 6-3, după o oră şi 27 de minute de joc.

În sferturi, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Alison Riske (SUA, locul 62 WTA), învingătoare în meciul cu Evghenia Rodina (Rusia). Sorana Cîrstea are 4-2 în meciurile directe cu Riske (28 ani, 62 WTA). Cea mai recentă confruntare a avut loc în 2018, la US Open, în primul tur, românca învingând cu 6-3, 3-6, 7-5.

Pentru că a trecut de optimi, Sorana Cîrstea va primi 13.121 de dolari şi 60 de puncte WTA.
Sorana Cîrstea rămâne astfel în competiția de simplu de la Shenzhen, după ce a fost eliminată din primul tur la dublu, unde a făcut pereche cu Jelena Ostapenko (Letonia).

În competiția câștigată în 2018 de Simona Halep – care însă a decis ca anul acesta să nu participe la Shenzhen – a mai rămas, la proba de simplu, în afară de Sorana Cîrstea, Monica Niculescu. Ea joacă cu Jelena Ostapenko de la ora 10:50.

Irina Begu a fost eliminată din primul tur al competiției, la fel și Ana Bogdan, iar Irina Bara a pierdut încă din calificări.

digi24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *