◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

Unde sunt extratereștrii?

Profesorul australian Jean Paul Fritz susține că de mai mulți ani, omenirea nu mai are probe cu privire la existența civilizațiilor extraterestre pentru că acestea nu mai există.

Ei au locuit pe planete precum Venus și Marte, dar din cauza schimbărilor climatice sau a unor catastrofe naturale cosmice sau produse de ei, aceștia au dispărut.

Și omenirea va dispărea la fel
Referitor la omenire, el face o predicție sumbră. Omenirea va dispărea după un scenariu asemănător. Fritz mai susține că există un mare filtru care împiedică civilizațiile să treacă de un anumit prag de dezvoltare. Viața inteligentă este efemeră, dispare rapid și în condiții enigmatice. Mediul primitiv în care s-au născut a fost ostil iar adaptarea dificilă.

Acum 4 miliarde de ani, planetele Marte, Venus și Pământ erau populate de aceste civilizații. Extratereștrii au evoluat până la un anumit nivel, după care au dispărut brusc, a declarat Fritz.

Unde sunt civilizațiile extraterestre?
Trăim într-o galaxie care s-a format acum 13 miliarde de ani și în care există câteva sute de miliarde de stele asemănătoare cu Soarele. Planete de tip terestru sunt câteva miliarde. Se pune întrebarea unde sunt civilizațiile extraterestre?

Cercetătorul Carl Sagan estima că în galaxia noastră sunt peste 10000 de civilizații extraterestre. Enrico Fermi a emis mai multe ipoteze ca răspuns la întrebarea unde sunt extratereștrii.

Nu există viață extraterestră?
Universul este steril ca urmare a unei catastrofe cosmice. Viața a fost curmată ca urmare a acestor evenimente.
Nu există viață extraterestră inteligentă
Conform acestei ipoteze, singurele forme de viață sunt primitive, sub formă de microbi.
Extratereștrii nu utilizează tehnologie
Dacă există extratereștrii, aceștia nu au mijloace de a comunica cu alte civilizații. Nivelul lor de dezvoltare este inferior omenirii.
Extratereștrii au o tehnologie avansată
Tehnologia de care dispun extratereștrii nu ne permite nouă, oamenilor, să intrăm în contact cu ei. Modul lor de comunicare ne este imposibil să-l decriptăm.
Civilizațiile extraterestre s-au autodistrusAceste civilizații și-au provocat distrugerea. Un conflict cosmic a putut fi cauza acestor dispariţii.Universul, un spațiu plin de pericole
Schimbările climatice, asteroizii, meteoriții, coliziunile cu alte planete, violentele erupții solare, pot fi câteva din cauzele care au dus la aceste dispariții.
Calea Lactee, prea mare pentru a comunica
Galaxia noastră are un diametru de 100000 de ani lumină. Comunicare între civilizații în această imensitate poate dura sute sau mii de ani.Extratereștrii ne evită
Este o ipoteză conform cărei alte civilizații nu sunt dornice să intre în contact cu omenirea.
Extratereştrii sunt deja printre noi
De zeci de mii de ani, extratereștrii ne monitorizează în cel mai discret mod. Oamenii sunt un experiment al lor.
Așadar, unde sunt extratereștrii?

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *