◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro25.04.2024

VEDETE și copiii lor la PREMIERA spectacolului muzical de Revistă NEPOȚII LUI TĂNASE

Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” VĂ INVITĂ la PREMIERA OFICIALĂ a spectacolului “NEPOȚII LUI TĂNASE”, regia Alin GHEORGHIȘAN – ”Micro” REVISTĂ pentru tineret Duminică 13 ianuarie 2019, ora 11.00, Sala SAVOY

VEDETE și copiii lor vor fi prezente la PREMIERA de duminică: BIANCA DRĂGUȘANU, ANDREEA BĂLAN, CONNECT – R, MAGDA CATONE, DEEA și DINU MAXER, IULIANA MARCIUC, VIORICA SUSANU (campioana olimpică la canotaj), MANUELA HĂRĂBOR, ADRIANA TITIENI, MARIA RADU, MĂDĂLINA și VALENTIN ALBEȘTEANU, EMIL MITRACHE, GEANINA PUNGOSTI și multi alții
Duminică 13 ianuarie, ora 11.00, la Sala Savoy a Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” (Calea Victoriei nr. 33) are loc Premiera oficială a spectacolului muzical “NEPOȚII LUI TĂNASE”, în regia lui ALIN GHEORGHIȘAN. Tot el semnează și scenariul primului spectacol românesc de Revistă al cărui protagoniști sunt copii și adolescenți foarte talentați. Actor și solist al Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”, ALIN GHEORGHIȘAN a fost finalist al concursului VOCEA ROMÂNIEI (PRO TV) și concurent în sezonul 13 – cel mai recent, ediția 2018 a show-ului de televiziune TE CUNOSC DE UNDEVA! (Antena 1).

Din distribuție fac parte Ayline Olaru, Maria Ilie, Miriam Sârbu, Oana Chiriac, Ricardo Blanda, Adam Abel Hamid, Carina Dogaru, Andra Mihalașcu, Diana Sisu, Roby Stoican, Theodor Andrei, Alexia Bălteanu, Sofia Baron, Beatrice Hodină, Bianca Gheorghișan Isa Stoica, Angelina Andrei, dar și actrițele Teodora Oet Geantă și Irena Boclincă.

Machiajele speciale sunt semnate Syma Blanda.

Își dă concursul Trupa de Dans DANCE WORLD, coregrafia Alina Cimpoieru.

Muzica e semnată Dan Dimitriu, compozitor, dirijor și orchestrator al Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”.

„Spectacolul acesta păstrează reţeta revistei de altă dată, pe care cumva, m-am gândit să o pun într-o lumină actuală şi de ce nu, copilărească… La Revistă se spune întotdeauna tot ceea ce nu se poate spune altundeva! Important este să învățăm ceva din toată joaca aceasta şi să plecăm mai bogaţi sufleteşte din sala de spectacol! Cred că viitorul Revistei este asigurat!” – Alin Gheorghișan, regizor și scenarist

În luna ianuarie, reprezentațiile cu Spectacolul ”Nepoții lui Tănase” au loc după urmatorul program:

Duminică 13 ianuarie 2019, ora 11.00
Duminică 20 ianuarie 2019, ora 11.00
Sâmbătă 26 ianuarie 2019, ora 19.00
Duminică 27 ianuarie 2019, ora 11.00
”Vă așteptăm duminică 13 ianuarie 2019, dar și în week-end-urile urmatoare, de la ora 11.00 la Teatrul Tănase, pregătiți să vedeți un spectacol de revistă așa cum n-ați mai văzut și care va ajunge la sufletul tuturor! Încă o dată mulțumesc echipei de la teatru care a fost alături de noi, părinților micilor artiști pentru tot efortul depus și nu în ultimul rând conducerii teatrului, domnului Manager Vasile Muraru și domnului Alexandru Arșinel, pentru tot sprijinul acordat în realizarea acestui spectacol” – a spus Alin Gheorghișan.

Despre Alin Gheorghișan:

La vârsta de 9 ani a fost descoperit de cãtre actorul George Mihaiţã, care era în comisia ce fãcea selecţia pentru binecunoscuta emisiune «Salut Adolescenţã» şi care, din aproape 1000 de copii – l-a ales pentru a imita vedete.
În 1992 a gustat din primele experiențe cu televiziunea, când a început colaborarea muzicalã şi actoriceascã cu actorul Eugen Cristea, compozitorul Dinu Giurgiu şi textierul Marian Stere pentru emisiunea «Feriţi-vă de măgăruş» (TVR). Cinci ani mai târziu, în 1997, Mihaela Rădulescu l-a invitat la «Duminica în familie» pentru a face o paralelã între copilul din 1992 şi artistul în formare de la vremea respectivã. A studiat – pentru perfecţionare şi acurateţe muzicalã – ”cu o profesoarã atipicã pentru acea vreme, dar extrem de talentatã”, Camelia Dragu din a cărei mânã au ieşit multe voci câştigãtoare de trofee, dar şi cu mari compozitori de muzică ușoară: Ion Cristinoiu, Dan Dimitriu, Cornel Fugaru, Horia Moculescu. A aflat și ce înseamnă ”Visul American” pentru un artist român plecat pe cont propriu ”impulsionat de răzvrătirea juvenilã a băieţilor de 20 de ani”, la un schimb de experienţã pentru studenţi şi programe de workshop-uri în domenii precum muzică, teatru, film. Alin Gheorghişan a lucrat ca entartainer într-un parc de distracţie din Seaside Hights, dupã care a decis să bată la… porțile New York-ului. A participat la un concurs de interpretare de muzică de jazz în urma cãruia a primit un contract pe o perioadã determinatã cu mai multe Casino-uri ce programau spectacole pe Broadway. Dupã experienţa din SUA, Alin a decis să se întoarcă, pentru a deveni actor profesionist și a finalizat cursurile facultății de teatru la care fusese admis, sub bagheta maeştrilor Ion Lucian şi Victor Radovici, dar şi a lui Eusebiu Stefănescu, Geo Saizescu și a actriţei Adela Mãrculescu. În perioada 2003 – 2007, Alin Gheorghişan a jucat în spectacolele pentru copii ale Teatrului Excelsior, a colaborat cu Teatrul Foarte Mic şi cu Teatrul Nottara. A fost premiat atât pentru talentul sãu actoricesc, cât şi pentru calitãţile vocale impresionante: rolul Ricã Venturiano din “O noapte furtunoasã” i-a adus prima recunoaştere și Premiul Pãcalã pentru cel mai bun tânãr actor. A câştigat în 2005 Trofeul Festivalului ”George Grigoriu” din Brãila, care la acea vreme se numea ”Lotca de Aur”. Actor și solist al Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” din anul 2007, ALIN GHEORGHIȘAN a fost finalist al concursului VOCEA ROMÂNIEI (PRO TV, antrenor SMILEY) și concurrent în cel mai nou sezon, al 13-lea, ediția 2018 a show-ului de televiziune TE CUNOSC DE UNDEVA! (Antena 1), unde a luptat alături de CONNECT-R, MIHAI TRAISTARIU, ROMICĂ ȚOCIU, JEAN DE LA CRAIOVA, RALUKA, ANA BANICIU, ALEXANDRA VELNICIUC, CARMEN RĂDULESCU și BARBARA ISSASI, solista trupei MANDINGA.

* * * * *

Iată programul lunii ianuarie 2019 (Sala SAVOY):

· Sâmbătă 12 ianuarie, ora 19.00: ”E SPECTACOL ÎN ORAȘ”, regia VASILE MURARU

· Duminică 13 ianuarie, ora 11.00: ”NEPOȚII LUI TĂNASE” – Premieră oficială, regia ALIN GHEORGHIȘAN

· Duminică 13 ianuarie, ora 19.00: ”PIEI, DRACE!”, regia CEZAR GHIOCA

· Vineri 18 ianuarie, ora 19.00: ”VIVAT, REVISTA!”, regia CEZAR GHIOCA

· Sâmbătă 19 ianuarie, ora 19.00: ”HAI, ZÂMBEȘTE!”, regia CEZAR GHIOCA

· Duminică 20 ianuarie, ora 11.00: ”NEPOȚII LUI TĂNASE”, regia ALIN GHEORGHIȘAN

· Duminică 20 ianuarie, ora 19.00: ”AER BUN! DE SAVOY!”, regia CEZAR GHIOCA

· Vineri 25 ianuarie, ora 19.00: ”HAI, HAI, ROMÂNIA!”, regia ALEXANDRU ARȘINEL

· Sâmbătă 26 ianuarie, ora 19.00: ”NEPOȚII LUI TĂNASE”, regia ALIN GHEORGHIȘAN

· Duminică 27 ianuarie, ora 11.00: ”NEPOȚII LUI TĂNASE”, regia ALIN GHEORGHIȘAN

· Duminică 27 ianuarie¸ ora 19.00: “UN CÂNTEC… O GLUMĂ…” (Invitată: CORINA CHIRIAC)

Pe 5 ianuarie 2019, Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” a început în forță noua stagiune cu spectacolele din repertoriu și cu pregătiri intense pentru noile premiere și pentru evenimentele ce vor fi dedicate în acest an Centenarului Teatrului de Revistă – 100 de ani de la infiintarea Companiei ”Cărăbuș” de către Constantin Tănase în iulie 1919”

MANAGER: VASILE MURARU
Director Adjunct: ALEXANDRU ARŞINEL

Oana GEORGESCU
Secretar Literar&PR Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *