◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro16.04.2024

Concursuri de Miss și Mister pentru copii

Românii au cucerit toate premiile mari la World Rising Stars în Tbilisi

România a fost iarăși pe podium cu copiii talentați de la It Kids – art school & modelling Agency. Pentru al doilea an consecutiv la această competiție internațională, România a participat cu 9 copii, dintre care 3 oaspeți speciali: Paula Both, Andreea Costache și Maria Cristina Flăcău, fiind invitate pentru performanțele lor în modelling, în țara dar și în afara ei.
După 4 zile de show-uri și repetiţii, cei 4 români concurenți reprezentați de Cătălina Buzdun, în calitate de Director Național, au câștigat următoarele titluri și onoruri:
⁃ Ana Maria Mărgean – Best Talent Grand Prix și Best Singer
⁃ Jasmina Constantinescu – Beauty of the year Grand Prix
⁃ Adrian Margean- Best prince
⁃ Alexa Negoescu – Best dancer
Fiind o competiție pentru copii deja celebri în țara lor, și oaspeții speciali au fost premiați, respectiv:
⁃ Andreea Costache- Top model 2019
⁃ Paula Both – Best Singer
⁃ Maria Cristina Flacau- Best Fashion Model în Fashion Week
Cum nu sunt singurele titluri care reprezintă agenția It kids din Bucureşti, menționam cu mândrie ca premii extrem de importante au venit din Grecia de la Little miss world, din Bulgaria de la Little miss Galaxy, din Turcia de la Festival model & talent, din Georgia de la Top Child model.
Și pentru că a venit vorba despre Top Child model vă reamintim că pe 20 Ianuarie este ediția a doua în România, licența internațională cumpărată de la Katrini Models, la fel ca și World Rising stars.
“Top Child model este la a doua ediție în România, după ce anul trecut pe 5 Ianuarie am avut 32 de concurenți, din care doi au mers și au reprezentat țara cu mândrie, aducând alte titluri importante în țara, respectiv Miss EUROPE și Top Child model Grand Prix”, menționează Cătălina Buzdun, director național România la aceste concursuri.
“Pe 27 Ianuarie, în premieră pentru România vom avea Balul Fulgilor de Nea, un eveniment cu componentă caritabilă, care se va desfășura cu mare fast la hotelul de 5 stele Radisson Blu din Bucureşti. Invităm toți copiii care își doresc să ajute alți copii, la acest eveniment, unde fiecare dintre ei va avea ocazia să își liciteze un obiect cu valoare sentimentală pentru a salva alți copii”, continuă Cătălina.

Un comentariu pentru “Concursuri de Miss și Mister pentru copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *