◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.03.2024

Simona Halep a dezvăluit care a fost momentul care aproape a făcut-o să piardă meciul cu Sofia Kenin

Simona Halep – Sofia Kenin 6-3, 6-7, 6-4 | Simona Halep a avut nevoie din nou de trei seturi, pentru a merge mai departe la Australian Open. Liderul mondial a revenit de la 2-4 în decisivul cu Sofia Kenin şi a evitat eliminarea prematură de la turneul la care, anul trecut, a jucat finala.

Nimic nu părea să anunţe finalul cu accente dramatice. Constănţeanca a avut 1-0 la seturi şi 3-0 în actul al doilea, dar, complet neaşteptat, a pierdut controlul jocului. Simona a explicat ce s-a întâmplat.

„M-am simţit bine şi poate că m-am relaxat puţin când am simţit că domin. Apoi a fost acel game lung, la 3-0. L-am pierdut şi mi-am pierdut încrederea. Am început să cred că aleargă mai mult, că este mai încrezătoare şi, de la un gând, am pierdut al doilea set”, a spus Halep, la Eurosport.

Sportiva de 27 de ani se referă la al patrulea game din setul al doilea, pe care adversara ei l-a câştigat cu greu, după ce a condus cu 40-0 şi a avut de patru ori avantaj.

În ciuda căderii care a urmat şi care a fost aproape să o coste victoria, Halep a fost mulţumită de prestaţia ei şi de faptul că nu a suferit din cauza efortului depus.

„A fost un meci grozav. Spatele meu e puternic, dar picioarele sunt puţin amorţite. Dar e normal, după o pauză lungă. Sofia e o adversară diferită, nu se predă niciodată”, a declarat prima jucătoare a lumii.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *