default-logo

Dosarele „Discordia” au fost supuse unei reevaluări

Pentru a pune capăt discuţiilor cu privire la cele 40 de Dosare atestate în primăvara-vara anului 2017, pentru intrarea sub efectele Legii 83/2016, care au constituit un capăt decisiv de acuzare la adresa preşedintelui Uniunii, noua Comisie de atestare a procedat la reevaluarea lor. Cei cinci membri au parcurs fiecare Dosar în parte şi în Raportul lor au precizat:

a) dosarele au fost atestate în anul 2017 de comisia în vigoare la acea dată, documentele purtând semnăturile membrilor comisiei anterioare, iar solicitanților eliberându-li-se adeverintele de confirmare a apartenenței la uniunea de creație UZPR, în vederea solicitării/obținerii indemnizației legale.

b) respectivele dosare de presă ale membrilor uniunii conțin documentele prevăzute de Regulamentele comisiei de atestare, conform criteriilor aprobate de Adunarea Generală, în vederea atestării calității de ziarist profesionist membru al uniunii de creație UZPR.

c) documentele au fost reevaluate de prezenta comisie, care a revalidat dosarele respective, confirmând justețea și corectitudinea eliberării adeverințelor eliberate solicitanților.

Biroul de presă al UZPR

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.