◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Entitățile misterioase care pot manipula timpul și spațiul

În data de 3 ianuarie 2019, la orele 15 și 30 de minute, un tânăr britanic pe nume Liam, care lucra la o companie din Liverpool, dispare din biroul său fără urmă.

Conducerea companiei a predat poliției imaginile surprinse de camera de supraveghere, în ideea că va fi deslușită misterioasa dispariție.

Imaginile îl prezentau pe Liam așezat în fața calculatorul, moment în care în birou intră un bărbat îmbrăcat într-un costum negru, care se îndreaptă către Liam. În mână, misteriosul personaj are un obiect minuscul strălucitor.

Vizibil speriat, Liam ia de pe birou un foarfec pentru a se apăra. Misteriosul personaj îndreaptă obiectul către Liam și desenează pe suprafața biroului un triunghi.

Din acel moment, Liam are mișcări mecanice și parcă ascultă anumite comenzi. Se ridică de la birou și se îndreaptă către un rucsac de unde scoate un obiect pe care îl dă misteriosului bărbat.

Ultimele imagini îl prezintă pe Liam ieșind din birou, însoțit de misteriosul bărbat. Ceea ce este ciudat este faptul că Liam s-a descălțat de pantofi înainte de a părăsi biroul.

Angajații companiei cărora li s-au prezentat imagini cu vizitatorul lui Liam au declarat că nu este angajat al companiei și nu îl cunosc. Din 3 ianuarie, Liam a dispărut fără urmă.

Media britanică a scris despre această dispariție, readucând în discuție apariția unor bărbați misterioși îmbrăcați în costume negre. Primele relatări despre astfel de apariții au fost făcute în anul 1947, în SUA.

Cei care au fost subiecții unor astfel de întâmplări au descris misterioasele personaje după același șablon. Sunt îmbrăcați în costume negre, timbrul vocii este monoton, metalic, privirea este rece, iar prezența lor intimidează. Ei pot manipula psihicul și după ce își încheie vizita par că se dematerializează.

Oamenii în negru sunt printre noi
Despre prezența misterioaselor personaje au vorbit personalități precum Dimitri Medvedev care în perioada 2008-2012, a fost președinte al Rusiei.

După ce a acordat un interviu unui post de televiziune, câteva microfoane au rămas deschise, timp în care Medvedev a continuat discuția cu Mariana Maximovskaaia, jurnalist.
Ca președinte al Rusie, Medvedev era una dintre cele mai bine informate persoane din lume. El a declarat că documentarul numit Oameni în negru, prezentat în Rusia în anul 2011, nu este un SF. Conform declarațiilor sale, oamenii în negru sunt vizitatori temporali, iar aparițiile lor se produc după ce au loc evenimente extraterestre.

De aceeași părere a fost și Paul Hellyer, fost ministru al apărării al Canadei, care susținea că oamenii în negru sunt entități care pot manipula timpul și spațiul.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *