◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Bogdan Stanoevici, fost ministru, a murit de COVID-19

Fostul ministru și actor Bogdan-Dragoș-Aureliu-Marian Stanoevici a încetat din viață cu zece zile înainte de a împlini 63 de ani, de COVID-19.

A fost ministru pentru Românii de Pretutindeni într-unul din guvernele conduse de Victor Ponta, în anul 2014, iar un an mai târziu a devenit secretar de stat în Ministerul culturii.

El fusese demis, în urmă cu un an, din funcția de manager al Circului Metropolitan București.

Actorul a fost internat iniţial la Spitalul ”Sf. Pantelimon” din Capitală, în decembrie 2020, iar apoi a fost transferat la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii, tot din București, având nevoie de ventilare artificială,

Stanoevici, care a fost unul dintre contestatarii măsurilor de protecție împotriva COVID-19, fusese supus unei intervenții la plămâni, și se afla în stare critică.

Bogdan Stanoevici a fost intubat pe 16 decembrie, în stare gravă, iar două zile mai târziu a fost transferat la ATI, de unde a luat și o infecţie nosocomială, screi Adevărul.

Stanoevici a participat la mai multe mitinguri anti-restricții în București, fiind unul dintre susținătorii ”imunizării naturale”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *