◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Tenismena Mihaela Buzărnescu, prima victorie după aproape 500 de zile: „Am spart gheata”

Jucătoarea Mihaela Buzărnescu a declarat luni ca este extrem de fericita ca a reușit sa câștige primul meci din septembrie 2019, când a fost nevoita sa se oprească din cauza unei accidentari, conform news.ro.

„Am spart gheata!! Primul meci câștigat din septembrie 2019 încoace, când m-am oprit din cauza accidentarii. Sunt fericita să fiu din nou in competiții după ultimele luni de calvar prin care am trecut! Apropiații mei știu si mă bucur enorm ca m-au ajutat sa trec peste. Orice meci e bine venit pentru mine si sper sa mă susțineți in continuare si la bine si la rau”, a scris Buzărnescu pe Facebook.

Mihaela Buzărnescu, locul 137 WTA, a acces luni in turul al doilea al calificărilor pe tabloul principal al Australian Open. Ea a învins-o, in prima manșă, cu scorul de 6-4, 6-3, pe spaniola Lara Arruabarrena, locul 165 mondial, după un meci de o ora si 19 minute.

 
Precedenta victorie in circuitul WTA a Mihaelei fusese consemnata la 13 septembrie 2019, la Hiroshima, in Japonia, adică in urma cu 486 de zile.

In turul al doilea, Buzărnescu va da piept cu învingătoarea dintre Claire Liu din SUA, locul 218 WTA, si olandeza Indy de Vroome, locul 195 WTA.

Accederea in manșa secunda a calificărilor este recompensata cu un premiu de 35.000 de dolari australieni (22.200 de euro) si cu 20 de puncte WTA.

m.ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *