◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Explozii puternic luminate pe cerul din SUA! Nimeni nu știe despre ce este vorba

De aproape două săptămâni, pe cerul SUA se întâmplă niște fenomene greu de explicat. Au fost observate explozii puternic luminate care au fost precedate de niște zgomote sumbre. Ferestrele locuințelor s-au mișcat ca la un cutremur cu magnitudine mare.

Din Arizona și până în New York, locuitorii au fost martori la astfel de evenimente. La începutul lunii februarie, locuitorii din Rhode Islande au fost martori la un eveniment similar care a durat trei minute.

În noaptea următoare, o altă explozie și un zgomot asurzitor s-au produs pe cerul din New York. În 31 ianuarie, locuitorii din Tennessee au fost martori la un eveniment similar care a îngrozit locuitorii. În unele localități s-a întrerupt electricitatea.

Un cercetător american a declarat în cadrul unui interviu că omenirea a intrat într-o eră a imprevizibilului și că suntem în imposibilitatea de a explica anumite fenomene.

Mulți au asemănat aceste fenomene cu sunetele apocaliptice ale trompetelor, un avertisment pe care Dumnezeu îl dă pământenilor.

Unii specialiști au încercat să dea un răspuns susținând că este vorba despre erupții solare.

În Biblie există un text care face referire la cele șapte trâmbițe care prevestesc Apocalipsa. Hristos a spus, când veți vedea aceste lucruri…. Era o avertizare cu privire la venirea Apocalipsei.

În Biblie, despre prima trâmbiță se spune că va aduce foc și sânge. Cea de a doua va distruge un mare munte, sângele oamenilor va colora în roșu apa oceanelor.

Cea de a treia trâmbiță va face să cadă o stea peste izvoare, iar apa va deveni toxică. Cea de a patra trâmbiță prevestește că părți din lună și din soare au fost lovite și întunericul va pune stăpânire.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *