◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro16.04.2024

ROMANIAN GIFTED SCHOOL / sesiune de întrebări și răspunsuri

Vă invităm sâmbătă 23 mai, interval orar interval orar 12:30 – 14:00, la o sesiune de întrebări și răspunsuri despre școala Romanian Gifted School. 

Aici puteți citi mai multe despre acreditare și model
Aici despre copiii cu abilități înalte și activitățile noastre.
 
Vă așteptăm și pe voi să fiți parte din conversație, să vă înscrieți și să ne transmiteți întrebările voastre completând formular-ul de aici

 
Cine suntem: Romanian Gifted School (ex Gifted4All by Kleine Schule) are misiunea de a descoperi şi de a dezvolta potenţialul copiilor cu abilităţi înalte.
 
Specificul copiilor cu abilitāţi înalte cu asincronie între dezvoltarea cognitivă și emoţională nu constă doar ȋn capacitate redusā de gestionare a emoţiilor, a integrārii in mediul social, în vulnerabilitate, ci şi în mecanismele de accesare a informaţiei ȋntr-un mod adecvat, individualizat. Acesţia au nevoie de o educaţie în spiritul creativităţii ca stimul al relaţiilor socio-emoționale, în accesarea resurselor și a circuitului informaţional al acestora, în conturarea unor valori personale și sociale validate de mediul de lucru de înaltā calitate, cu deschidere spre antreprenoriat și voluntariat, ȋn strânsă legătură cu pedagogiile și metodele de lucru non-formale ce stimulează gândirea, creativitatea, analiza din cât mai multe perspective și implicarea în comunitate.

Un comentariu pentru “ROMANIAN GIFTED SCHOOL / sesiune de întrebări și răspunsuri

  1. Romanian Gifted School nu este autorizată să funcționeze de nicio autoritate educațională de autorizare sau acreditare din lume. Copiii înscriși aici au pierdut anul școlar 2020-2021, fiind în situația fie de a susține examene de echivalare, fie de repetenție. Mitrea Simona este o escroacă specializată pe vânzarea de iluzii frumos ambalate părinților, care cred că pentru miile de euro pe care le plătesc vor beneficia de studii de prestigiu pentru copiii lor și la final de o diplomă recunoscută internațional. Pentru a părea credibilă, în contracte se specifică faptul că așa-zisa școală este în curs de autorizare IB, Penta și IALDS, numai că în realitate lucrurile nu stau așa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *