default-logo

Prof. univ. dr. VERGINIA VEDINAȘ, membră a UZPR, laureată la Tel Aviv

Duminică, 8 mai a.c. la Casa Scriitorilor din Tel Aviv a avut loc Festivitatea de decernare a Premiilor Cartea și Omul Anului 2021 Tel-Aviv, un eveniment amplu organizat de Centrul Cultural Israel-România, al cărui președinte este istoricul și scriitor-jurnalist Teșu Solomovici.
Într-o atmosferă cordială, România a fost reprezentată prin nume sonore ale științei, jurnalisticii, artei și vieții sociale.
Iată ce mărturisește, în exclusivitate, doamna prof. univ. dr. Verginia Vedinaș, membru UZPR, laureată a acestei gale: „Sunt onorată să anunț primirea unei Diplome de Excelență de la Centrul Cultural Român din Israel, pentru activitatea desfășurată ca profesor universitar la Facultatea de Drept a Universității București și pentru lucrările și studiile elaborate, prin care mă străduiesc să formez generații de tineri capabili să ducă mai departe stindardul școlii juridice românești și soarta țării. Ceremonia s-a desfășurat duminică, 8 mai 2022, la Tel Aviv și am avut onoarea să mă aflu împreună cu laureați remarcabili, precum doctorul Irinel Popescu, actorii Claudia Motea și Horațiu Mălăele, scriitorii și jurnaliștii Sorin Roșca Stănescu și Aura Christi.
Între cărțile care au stat în aprecierea organizatorilor s-a aflat și Doamna noastră Țară, Doamna noastră Administrație, o culegere de eseuri scrisă împreună cu fiul meu, Ioan Laurențiu Vedinaș, cu și despre țară, cu și despre administrația noastră cea de toate zilele, apărută la Editura Creator/Libris. Multe dintre ele au văzut lumina tiparului în Cronica Timpului, publicația Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, ai cărei membri suntem onorați să fim și față de care exprimăm întreaga noastră gratitudine și prețuire. Anunțăm cu acest prilej și mulţumim cu anticipație pentru evenimentul de lansare a acestei cărți, care este organizat de UZPR și va avea loc în data de 16 mai, orele 17.00, unde vă aşteptăm pe cât mai mulți dintre dumneavoastră”.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.