default-logo

Balkanik – World Music Festival revine

Între 9 şi 11 septembrie, la Grădina Uranus, va avea loc Balkanik – World Music Festival, a IX-a ediţie, informează organizatorii.
Artiştii care vor urca pe scena festivalului în această toamnă sunt Onuka (Ucraina), Baba Zula (Turcia), Orange Blossom (Franţa), Bubliczki (Polonia), Meszecsinka (Ungaria), Taraf Flamenco (România-Argentina), Surorile Osoianu (Republica Moldova), Iarba Fiarelor (România) şi un proiect special Oriental Session (România).
Pe lângă concerte, atmosfera va fi completată de un târg meşteşugăresc, bucătării internaţionale cu preparate tradiţionale şi reinterpretate, scenografii la intersecţia dintre Est şi Vest, urban şi rural.
La această ediţie, festivalul lansează un apel pentru o expoziţie inedită de fotografie. Acesta nu se adresează fotografilor profesionişti, ci tuturor celor care doresc să împărtăşească poveşti de familie, împreună cu imagini mai vechi sau mai noi din albumele de fotografii. Toţi cei care doresc să răspundă sunt invitaţi să posteze public, pe Instagram sau Facebook, o fotografie de familie, împreună cu o scurtă poveste despre bunici, străbunici, alte rude sau apropiaţi, din comunităţi diferite, cu origini diferite, folosind hashtag-urile #BakanikIsBack şi #BalkanikStories. Cele mai simpatice fotografii sau poveşti vor fi alese de organizatori şi vor face parte dintr-o expoziţie amplă la cea de-a IX-a ediţie a evenimentului, la Grădina Uranus şi pe site-ul balkanikfestival.ro.
Biletele sunt deja disponibile pe platforma www.entertix.ro.
Primele 500 de abonamente super early bird pentru Balkanik Festival sunt disponibile la preţul de 50 lei şi pot fi achiziţionate din reţelele Iabilet, Entertix, Bilete.ro, Livetickets, Eventbook şi The Fresh. Accesul copiilor sub 9 ani este gratuit, în condiţia în care sunt însoţiţi de un adult posesor de bilet.
Foto: jurnalul.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*