default-logo

Festivalul Național de Muzică Folk „Trivale Fest”, la Pitești

Festivalul Național de Muzică Folk „Trivale Fest” va avea loc la Pitești, sâmbătă, 29 octombrie. Interpretul Nicu Alifantis este unul dintre artiștii consacrați ai genului care, alături de alte formații cunoscute din țară, vor încânta publicul argeșean în recitaluri extraordinare.
Organizatorii manifestării, Primăria și Consiliul Local, prin Centrul Cultural din Pitești, au transmis că alături de Nicu Alifantis & Zan, Tzurlă & Amfiteatru 13`, Grupul Folk P620, pe scenă vor evolua și alte formații ori soliști din țară.
Festivalul de la Pitești, ajuns la cea de-a VI-a ediție, va avea loc la Filarmonica din Pitești și va cuprinde un concurs de interpretare, precum și recitaluri extraordinare.
Organizatorii au anunțat că preselecția va avea loc în ziua festivalului, sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 10.00, la sediul Casei Cărții, iar înscrierile pentru concurs au loc până pe 27 octombrie, la adresa de e-mail a Centrului Cultural Pitești.
Regulamentul și fișa de înscriere ale Festivalului Național de Muzică Folk „Trivale Fest” 2022 pot fi accesate și descărcate de pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești și de pe site-ul oficial al instituției (www.centrul-cultural-pitesti.ro).

Constantin PAŞOL /UZPR

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*