◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

DIE GLOCKE, UN SECRET BINE PĂSTRAT

La sfârșitul celui de al Doilea Război Mondial, americanii au recuperat schițe și documente aferente unei mașinării cu care se putea călători în timp, numită Die Glocke, clopotul. Interesul americanilor pentru această mașinărie a fost imens.

Documentele indicau că Die Glocke a fost fost construit în Polonia, în munții Owl, sub directa monitorizare a lui Hitler. Aparatul era antigravitațional și avea capacitatea de a călători în timp.

S-au efectuat căutări în ceea ce privește aparatul, toate soldate cu eșec. Mai târziu, au apărut documente care au relevat că acesta a fost transportat în cel mai secret mod în America de Sud. O persoană care a fost implicată în acest transport, ofițerul SS Kakob Sporrenberg a relatat pe larg despre acest transport.

Die Glocke putea penetra portalurile din Univers și intra în alte dimensiuni. În timpul experimentelor, peste 60 de oameni de știință, ingineri și tehnicieni și-au pierdut viața.

Igor Witkowski, un inginer polonez care a participat la acest proiect, declara, aparatul avea forma unui clopot, înălțimea de trei metri și o lățime de șase metri, iar în momentul activării, declanşa un câmp energetic pe o rază de 200 de metri.

Mașinăria a explorat timpul, captând imagini din trecut. Înainte de sfârșitul războiului, Hitler a decis ca aparatul să fie transportat în America de Sud. Unii comentatori petind că aparatul ar fi ascuns în Antarctica, alții susțin că ar fi fost recuperat de americani și transportat în SUA. Chiar CIA ar fi fost implicată în operațiunea de recuperare.

Este cunoscut faptul că Hitler a avut planuri faraonice, unele dintre acestea fiind puse în practică. Ne referim la un mega tanc de luptă cu o greutate de 1000 de tone, numit Ratte, sau de racheta V2.

Cazul Die Glocke putea să rămână istorie, numai că, în noiembrie 2017, deasupra orașului Goteborg, Suedia, a fost filmat un misterios aparat de zbor care avea forma unui clopot. Mii de persoane au filmat sau fotografiat apariția misteriosului obiect.

După exilul său în SUA, Einstein a făcut câteva aprecieri cu privire la construcția misteriosului aparat și la pericolul la care oamenii sunt expuși în caz de utilizare. Multe persoane au fost convinse că Einstein a participat la acest proiect, dat fiind informațiile pe care le avea.

efemeride.ro

Un comentariu pentru “DIE GLOCKE, UN SECRET BINE PĂSTRAT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *