◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Gheorghe Tadici a găsit vinovatul principal după parcursul României de la Campionatul Mondial de handbal feminin

Fostul selecționer Gheorghe Tadici spune ca Tomas Ryde este principalul vinovat pentru evoluția slabă a României de la Campionatul Mondial de handbal feminin.

„Poate sa imi spuna oricine, orice, ca dopaj, cu Neagu, fara Neagu, nu poti sa iei bataie la 17 goluri de la Japonia. Nu știu ce s-a intamplat, dar eu am tras acest semnal de alarma inca din vara pentru ca din spate nu vine nimeni. Nici la tineret rezultatele nu sunt prea bune și imediat jucatoarele trebuie sa le ia locul celor care sunt acum.

Dar, este momentul pentru cei responsabili sa raspunda. Cei care vorbesc pe la colțuri in Federatie sa iasa acum in fata. Este momentul. Tomas Ryde a antrenat în ultimii 10 ani doar naționala României. De bun ce e n-a avut nicio ofertă de la cluburi de atata timp. O sa imi spuna lumea ca iar atac, ca ma iau de Ryde, dar unde a antrenat el in ultimii 10 ani? Doar la naționala României. Nici nu cred ca ar trebui sa se puna problema sa mai ramana”, a spus Tadici pentru Fanatik.

El a menționat ca nu își dorește sa mai fie selectioner și a explicat cine ar fi potrivit sa preia naționala.


„Nu voi accepta sa fiu din nou selectioner. Eu pot sa ajut, așa cum am ajutat atatia ani, dar selectioner nu voi mai fi. In momentul in care am plecat de la națională aveam doi colaboratori mai tineri si cred ca Bogdan Burcea si Florentin Pera sunt doua nume care ar putea sa conduca naționala României.

Este nevoie de nume care să poată revitaliza echipa, oameni care au obtinut rezultate. Avem atatia antrenori buni în România, cu experiența și cu rezultate”, a adaugat Tadici.

Amintim ca naționala României a încheiat turneul final pe locul 12 după ce a fost învinsă la scor și de Japonia.

m.ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *