Djokovic promite un nou meci epic contra lui Nadal: „Cel mai mare rival din carieră”

Novak Djokovic anticipează un nou duel de neuitat cu Rafael Nadal, pe care l-a întâlnit deja de 52 de ori în carieră. Sârbul conduce cu 27-25 la capitolul dueluri directe înaintea duelului din finala Australian Open, de duminică. Djokovic l-a înfruntat de 47 de ori pe Roger Federer, pe care l-a învins în 25 de partide.

„Nadal este cel mai mare rival din întreaga mea carieră. Ceea ce pot promite este că vom da amândoi totul pe teren. Am jucat de multe ori contra lor, au fost multe meciuri epice, cum ar fi cel din 2012, care a durat aproape şase ori (n.r. finala Australian Open 2012, câştigată de Djokovic). Sper că de această dată nu va fi atât de lung jocul”, a glumit sârbul, lider al clasamentului ATP.

„Nole” e convins că atât el, cât şi rivalul său au atins vârful de formă înaintea finalei.

„A impresionat pe parcursul turneului. Această finală vine la momentul perfect pentru fiecare dintre noi pentru că nici eu nu am jucat rău în ultimele două meciuri. Publicul va savura meciul”, a mai spus tenismanul născut la Belgrad.

Ultimul duel Djokovic – Nadal, la Wimbledon 2018
Djokovic şi-a amintit şi ultimul meci direct cu Nadal, câştigat după cinci seturi cu 6-4, 3-6, 7-6, 3-6, 10-8, după cinci ore şi 15 minute de joc, în semifinalele Wimbledon 2018.

„Faptul că l-am învins cu 10-8 mi-a oferit mai multă încredere şi m-a ajutat să progresez în lunile următoare jocului”, a mai afirmat tenismanul în vârstă de 31 de ani.

Finala Australian Open 2019, dintre Novak Djokovic şi Rafael Nadal, va fi duminică, de la ora 10:30.

digisport.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.