◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Adevăruri ascunse! Marte, planeta distrusă de un război atomic

Revelații explozive cu privire la viața pe planeta Marte au venit din partea profesorului american John Brandemburg, în cadrul unui interviu acordat unui post de radio american.

Viața pe planeta Marte a fost întreruptă brusc de un război nuclear. Brandemburg susține că două bombe atomice au pus capăt vieții pe Marte. El a mai spus că umanitatea a fost la un pas de un cataclism similar în timpul războiului rece.

Conform ipotezei sale, Marte a dezvoltat un spațiu indigen, cu umanoizi asemănători oamenilor, care au evoluat de la forme primitive de viață. Civilizația marțiană a fost distrusă prin rafalele aeriene ale unor bombe atomice.

În cadrul cercetărilor pe care le-a efectuat la Livermore National Laboratory, el a descoperit că atmosfera planetei Marte este încărcată cu izotopi particulari, respectiv, Xenon 129.

Xenonul este radioactiv și este asociat reactoarelor nucleare sau exploziilor nucleare. Distrugerea a fost una deliberată. Cele două zone puternic radioactive sunt Cydonia Mensa și Galaxias Chaos, acolo unde suprafața marțiană prezintă în structura sa cantități mari de toriu și uraniu.

Francis Perrin, fost președinte al Comisariatului Atomic Francez a declarat că și pe planeta noastră a existat o explozie similară, acum 1,7 miliarde de ani, în Oklo, Gabon, la una dintre cele mai importante mine de uraniu.

Conform celor doi specialiști, exploziile de pe Marte și Pământ au fost provocate de forțe extraterestre. Acum câteva milioane de ani, pe Marte a existat o civilizație înfloritoare.

Atacul nuclear s-a produs din exterior de către o altă rasă extraterestră ostilă. Imensele cratere de pe suprafața marțiană s-au format ca urmare a unui război atomic.

Conform studiilor sale, explozia nu a fost naturală, ci a fost generată de forțe extrem de inteligente care cunoșteau tehnologia nucleară.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *