◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro25.04.2024

Topul evenimentelor săptămânii a 5-a din 2019 (28 ian.- 3 feb.)

 Ag. AMOS News a monitorizat cele mai importante evenimente înregistrate în această săptămână.

1.Decretul ilegal al lui Iohannis lasă Armata fără comandant la întâlnirea cu șeful NATO
2. Șocante acuzații de nazism la adresa PSD la comemorarea Holocaustului
3. Bugetul lui Firea în aer! I s-au tăiat banii de concerte!
4. Replica PSD la discursul de la Camera româno-germană: Președintele nu înțelege nimic din economie
5. Catastrofa produsă de ploaia de gheață

1. Decretul ilegal al lui Iohannis lasă Armata fără comandant la întâlnirea cu șeful NATO 

Președintele Iohannis nu se pricepe nici la drept, după câte se pare, pentru că decretul său abuziv de prelungire a mandatului generalului Ciucă la comanda Marelui Stat Major a fost anulat de Curtea de Apel. Culmea, exact în ziua în care la București se afla șeful NATO, Jens Stoltenberg,  pus în imposibilitate de a putea discuta cu Comandantul Armatei române.

2. Șocante acuzații de nazism la adresa PSD la comemorarea Holocaustului

Mai mult decât șocante afirmațiile lui Iohannis care, la comemorarea Holocaustului, a tras spuza discursului pe turta proprie – disputele sale cu PSD, acuzat de… nazism! Uite cine vorbește! – și-au spus cei care semnalează de ani de zile dubioasa retrocedare a bunurilor confiscate ale Grupului Etnic German, autoasumat ca nazist, către primarul democrat al orașului Sibiu.

3. Bugetul lui Firea în aer! I s-au tăiat banii de concerte!

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, se adresează în scris bucureștenilor reclamând faptul că ministerul Finanțelor are de gând să taie un sfert din bugetul solicitat, măsură despre care presupune că s-ar datora manevrelor unui „om răzbunător și cinic”.

Le transmit rugamintea atat partenerilor de guvernare, domnului Presedinte Tariceanu, cat si colegilor din Comitetul Executiv al PSD, sa nu se lase mintiti inca o data de plansele cu cifre manipulate dar frumos colorate aduse de Dl Dragnea in sedinta, prin care ii va minti ca bugetul este roz. Vor avea de suferit cetatenii din intreaga tara, se vor bloca sau incetini majoritatea proiectelor de investitii, iar Dl Dragnea va continua sa spuna, in ciuda evidentei, ca totul este bine si frumos.

4. Replica PSD la discursul de la Camera româno-germană: Președintele nu înțelege nimic din economie

Atacurile în serie ale președintelui la adresa Guvernului au continuat la reuniunea Camerei de Comerț româno-germană. Replica PSD a fost una seacă: președintele nu înțelege nimic din economie!

5. Catastrofa produsă de ploaia de gheață

Inventarul dezastrului produs de ploaia de gheață a totalizat sute de arbori prăbușiți peste mașini, cabluri electrice rupte și localități lăsate fără electricitate. Greul remedierilor a căzut pe ADP-uri și pe companiile de electricitate. Pentru a se remarca, primarul Sectorului 4 a anunțat că va despăgubi toți automobiliștii care au suferit avarii. Provocarea sa nu a găsit ecou la colegi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *