Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România  propune și organizează

          B A L U L    Z I A R I Ș T I L O R

La împlinirea unui secol de existență a U.Z.P.R., am hotărât să organizăm, după 69 de ani de la ultima ințiativă de acest fel, o întâlnire de socializare, de petrecere plăcută a timpului împreună, la un BAL al ZIARIȘTILOR. Sunt invitați să se înscrie și să participe membrii Uniunii și invitații lor, ziariști din presa scrisă, online, radio și televiziune.

         Evenimentul va avea loc în data de 28 februarie 2019 și este programat la Restaurantul Cercului  Militar Național București, cu începere de la ora 20,00. Locurile fiind limitate, participarea este asigurată de ordinea înscrierii. Balul Ziariștilor este pigmentat cu un  meniu atrăgător, o tombolă interesantă, o muzică „mobilizatoare” și surprize pregătite de organizatori.

         Înscrierea se face la Sediul Central al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30), unde se achită și taxa de participare.

         Informații suplimentare se pot obține la telefon 0773.724.453. 

Numărul mare de solicitări de participare determină organizatorii să prelungească termenul de înscriere  până vineri, 22 februarie , ora 15,00

         Participarea la prima ediție a unui Bal al Ziariștilor, din ultimii 69 de ani (ultimul bal de acest fel a avut loc în 1951), poate să fie și un exercițiu de unitate și omogenitate a membrilor organizației noastre.

UZPR

Despre autor

Articole asemănătoare

  1. Ion Longin Popescu Reply

    Da, particip la Balul UZP din 28 februarie. Ion Longin Popescu

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.