◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

VA CONTRIBUI PAPA FRANCISC LA AFLAREA ADEVĂRULUI PRIVIND ISTORIA POPORULUI ROMÂN?

           Cu ocazia și în timpul vizitei în România, în perioada 31 mai-2 iunie 2019, Papa Francisc are șansa să confirme și să facă cunoscute Poporului Român multe Adevăruri privind Istoria sa multimilenară, cea mai veche din lume.

          Papa Francisc știe foarte bine ce a spus Mântuitorul nostru Iisus Hristos: „Veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.” (In.8,33). De asemenea, Papa Francisc știe că, în 31 octombrie 1992, la Academia pontificală de științe, Papa Ioan Paul al II-lea a spus că: „Biserica are datoria să fie atentă la consecințele pastorale ale cuvântului ei. Să fie clar, mai întâi de toate, că acest cuvânt trebuie să corespundă adevărului.” La sosirea sa pe Aeroportul Băneasa, în 7 mai 1999, Papa Ioan Paul al II-lea a spus că România este „Grădina Maicii Domnului” și că: „Cu ajutorul lui Hristos vei fi protagonista unei noi epoci de entuziasm și curaj. Vei fi națiune prosperă, pământ roditor de bine, popor solidar și făuritor de pace. Dumnezeu să te ocrotească și să te binecuvânteze de-a pururi.” Prin tot ceea ce a gândit și a înfăptuit Papa Ioan Paul al II-lea, în perioada 16 octombrie 1978-2 aprilie 2005, a fost un apostol al Adevărului și al libertății. Papa Ioan Paul al II-lea a precizat, în primăvara anului 1994, că: „Adevărul nu se poate impune decât prin forța adevărului însuși…”.

          Din Arhivele Vaticanului, cele secrete și cele ultrasecrete, ale căror rafturi au peste 250 km lungime, a aflat Papa Francisc, cel puțin, următoarele Adevăruri despre Istoria Poporului Român și a Limbii Române:

          -Bunul Dumnezeu a așezat Poporul Primordial al Geților, strămoșul real al Poporului Român, în Sfânta Geție, în Grădina Maicii Domnului, în urmă cu peste 12.000 de ani.

          -Poporul multimilenar al Geților a fost singurul din Antichitate care a fost autohton. Acest Adevăr îi asigură Poporului Român dreptul istoric asupra teritoriului României Mari, inclusiv asupra Ardealului. Toate popoarele lumii, în istoria lor au venit de undeva, cu excepția Poporului Get.

          -Niciodată Geția nu a fost cucerită de Imperiul Roman! În primul război religios din lumea antică, cel din anii 101-102 d.Hr., împăratul Traian a fost învins de Armata Geției condusă de regele Diogio (poreclit Decebal). În urma războiului din anii 105-106 d.Hr., Imperiul Roman a cucerit numai 14-17% din Geția și a distrus cel mai mare și vechi Centru Spiritual al Antichității aflat în Munții Orăștiei. Împăratul Traian a fost cel mai mare anticreștin al Antichității (a dat edictele din anii 99, 104 și 112 d.Hr. împotriva creștinilor și a interzis Crucea și Creștinismul în Imperiul Roman). În timpul valului de persecuții împotriva creștinilor condus de împăratul Traian au fost uciși Sfântul Apostol Andrei (în anul 98 sau 99 d.Hr.) și Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan (în anul 100 d.Hr.).

          -Poporului Primordial al Geților i-a dăruit Bunul Dumnezeu Scrierea Primordială și Alfabetul Primordial. Cea mai veche scriere din lume a fost găsită de arheologi în România, pe teritoriului Ardealului, la Tărtăria și are o vechime de 6.000 de ani î.Hr. Cele trei tăblițe de la Tărtăria se află la Muzeul de istorie din Cluj-Napoca.

          -Poporul Primordial al Geților este singurul din lume care și-a scris Istoria pe plăci de aur. O parte din ele (circa 200 de bucăți) au fost duse la Vatican de regele Carol al II-lea (în anul 1940), iar altele (circa 300 de plăci mari din aur masiv) au fost trimise la Moscova de regele Mihai I (în 14 septembrie 1944).

          -Poporul Get a fost primul în lume care a cunoscut și stăpânit știința divină a numerelor. Cu cel puțin 6.000 de ani î.Hr., Poporul Get a cunoscut: cifrele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 și 0; operațiile matematice și figurile geometrice. Descoperirile arheologice și scrierile aflate în Arhivele Vaticanului confirmă aceste Adevăruri. Teoriile cu cifrele romane și cifrele arabe sunt false. În vremea Imperiului Roman, literele I, V, X, L, C, D și M nu puteau avea echivalent numeric în cifre arabe (care nu au existat până acum 2.000 de ani), iar popoarele arabe nu au cifrele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 și 0. Cifrele cunoscute și folosite de toate popoarele lumii sunt Cifrele Getice care au fost răspândite pe toate continentele de strămoșii noștri Geți în timpul roirilor din jurul anilor 4000 î.Hr. și 2000 î.Hr. Pentru precizarea anilor când au fost emise bulele papale au fost folosite numai Cifrele Getice. Respectând Adevărul în galeria Chiaramonti a Vaticanului, unde sunt expuse peste 800 de sculpturi, toate sunt numerotate cu Cifre Getice și nu cu așa-zisele cifre (de fapt, litere) romane. Cel mai mare bust, sculptat în marmură frigiană, este al regelui Diogio al Geției, cel care l-a înfruntat pe împăratul Traian.

          -Poporul Get a avut o Religie Primordială monoteistă și Religia Crucii, cu cel puțin 6.000 de ani î.Hr., confirmată de numeroase descoperiri arheologice, inclusiv al statuetelor „Gânditorul de la Hamangia” și soția sa. Religia Crucii a fost răspândită de Poporul Get în întreaga lume.

          -Poporul Get a avut continuitate în Geția Edenică, cel puțin din mileniul V î.Hr., care este dovedită prin Limba, Scrierea și Cifrele sale Primordiale, precum și prin Tradițiile multimilenare.

          -În Geția Edenică a existat Civilizația Primordială și Cultura Primordială a Poporului Get, cu cel puțin cinci milenii înainte de Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos.

          -Limba Română este urmașa Limbii Primordiale a Geților, unică și neschimbată de peste 8.000 de ani, nu este o limbă latină. Tezele privind latinizarea Limbii Primordiale a Geților și romanizarea Poporului Primordial al Geților sunt false și lipsite de argumente credibile.  Latinizarea Limbii Primordiale a Geților și romanizarea Poporului Primordial al Geților au fost imposibile.

          Papa Francisc, cu ocazia vizitei în România, are șansa să confirme aceste Adevăruri. În plus, Papa Francisc are dreptul și obligația morală de a restitui Poporului Român cele 200 plăci de aur din Tezaurul de la Sinaia, aflate în păstrare la Vatican din anul 1940. Pe plăcile de aur găsite la Sinaia (în anul 1875) este scrisă Istoria Poporului Primordial al Geților pe o perioadă de circa 2.000 de ani (mileniul II î.Hr.-anul 106 d.Hr.).

          Profitând de vizita la București, Papa Francisc are șansa să ofere gazdelor sale copii după multe cărți și descoperiri arheologice din Antichitate care spun Adevărul despre Poporul Român urmaș al Poporului Primordial al Geților și despre Limba Română care se trage din Limba Primordială a Poporului Get.

          Papa Francisc are marea oportunitate de a-l confirma pe Genialul Mihai Eminescu care a scris că va veni vremea când în România și pietrele vor spune Adevărul.

          Dumnezeu să-i dea Papei Francisc gândul cel bun!

  Dr.Gheorghe Funar

Președintele Partidului România Noastră

Cluj-Napoca,

4 februarie 2019

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *